14 Juli 2022

Chord Diah Safitri - Panas Lan Udan

+ Lirik Lagu Diah Safitri - Panas Lan Udan +

capo fret 1

Intro :
G D C G
G D C G
C..G..D..G..

G               Em
dewe tau nduwe angenan..
       C             D       G
yen mbesok wis wayah omah-omahan..
G                     Em
ngontrak omah nong ngarepan..
        C         D         G
karo mbukak usaha warung angkringan..

         Am
sayang saiki wis dadi kenangan..
      Em
aku karo kowe sidone pisahan..
       Am
kowe kiri aku nganan wis bedo dalan..
      D
eman-eman yen wis dipikir tenanan..

Reff :
                G
 mbendino mlaku bareng
              D
 ugo sayang-sayangan..
       C                 G
 sedih seneng dilewati tahunan

              G
 bar meneng-menengan
              D
 mari ngono kangenan..
      C                      G
 bedo pilihan nganti pedot balikan..

          C
panas lan udan..
                 G
ketemu nanging kelangan..
        D
aku lan kowe..
                G
pancen durung jodone..

          C
panas lan udan..
                G
balikan terus pisahan..
        D
aku lan kowe..
                 G
pancen kudu dewe-dewe..

Musik :
G D C G
G D C G
C G D G
C G D G

G               Em
dewe tau nduwe angenan..
       C             D       G
yen mbesok wis wayah omah-omahan..
G                     Em
ngontrak omah nong ngarepan..
        C         D         G
karo mbukak usaha warung angkringan..

         Am
sayang saiki wis dadi kenangan..
      Em
aku karo kowe sidone pisahan..
       Am
kowe kiri aku nganan wis bedo dalan..
      D
eman-eman yen wis dipikir tenanan..

Reff :
                G
 mbendino mlaku bareng
              D
 ugo sayang-sayangan..
       C                 G
 sedih seneng dilewati tahunan

              G
 bar meneng-menengan
              D
 mari ngono kangenan..
      C                      G
 bedo pilihan nganti pedot balikan..

          C
panas lan udan..
                 G
ketemu nanging kelangan..
        D
aku lan kowe..
                G
pancen durung jodone..

          C
panas lan udan..
                G
balikan terus pisahan..
        D
aku lan kowe..
                 G
pancen kudu dewe-dewe..

Outro :
G D C G
G D C G..
Diah Safitri - Panas Lan Udan
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon