14 Juli 2022

Chord Happy Asmara - Molak Malik Cerito

+ Lirik Lagu Happy Asmara - Molak Malik Cerito +

Aku kepingin takon teruse cerito iki Yen wis ra sayang, tak sing ngundur diri Tekamu ning aku njanjekke tresno Ning akhire mung gawe loro Getun pancen ning mburi ngerti ngene, ora sudi Loro tak roso mung mbok sio-sio Kowe paling pinter molak-malik crito Seakan kowe sing keloro-loro Suwun nggo kowe wis gawe kenangan Ro kabeh pengkhianatan Loro iki tak nggo nglatih ati Seko kisahe sing wingi Bakal tak lalekke cerito aku ra kowe Ora tak getuni yen akhire Mlaku dewe-dewe Uwis tak bukak lawang atiku nggo liyane Sing iso njagani aku Ngancani aku ning susah-senengku Getun pancen ning mburi ngerti ngene, ora sudi Loro tak roso mung mbok sio-sio Kowe paling pinter molak-malik crito Seakan kowe sing keloro-loro Suwun nggo kowe wis gawe kenangan Ro kabeh pengkhianatan Loro iki tak nggo nglatih ati Seko kisahe sing wingi Bakal tak lalekke cerito aku ra kowe Ora tak getuni yen akhire Mlaku dewe-dewe Uwis tak bukak lawang atiku nggo liyane Sing iso njagani aku Ngancani aku ning susah-senengku Bakal tak lalekke cerito aku ra kowe Ora tak getuni yen akhire Mlaku dewe-dewe Uwis tak bukak lawang atiku nggo liyane Sing iso njagani aku Ngancani aku ning susah-senengku
Intro :
G D/F# Em Dm -G
C Bm Am D..

    G
aku kepingin takon
       D
teruse cerito iki..
        Em
yen wis ra sayang 
                 Bm
tak sing undur diri..
    C                     Bm
tekomu ning aku njanjekke tresno..
        Am                    D
nanging akhire amung nggawe loro..

      G
getun pancen ning mburi
          D
ngerti ngene ora sudi..
     Em                       Bm
loro tak roso mung mbok sio-sio..
       C                         Bm
kowe paling pinter molak malik cerito..
   Am                   D
seakan kowe sing keloro-loro..

      Em                 Bm
suwun nggo kowe wis gawe kenangan
          C        G  -D/F#
lan kabeh penghianatan..
  Em                  Bm
loro iki tak nggo nglatih ati..
  C                D
seko kisahe sing wingi..

Reff :
                G         D        Em
 bakal tak lalekke cerito aku ra kowe..
  Bm         C          G
 ora tak getuni yen akhire..
         Am   
 mlaku dewe-dewe..

 -D             G         D           Em
 uwis tak bukak lawang atiku nggo liyane..
      Bm       C
 sing iso njagani aku..
       D                 G
 ngancani aku ning susah senengku..

Musik :
G D/F# Em Bm
C Bm Am D
G D/F# Em G7
C Bm F..D..

      G
getun pancen ning mburi..
          D
ngerti ngene ora sudi..
     Em                       Bm
loro tak roso mung mbok sio-sio..
       C                         Bm
kowe paling pinter molak malik cerito..
   Am                   D
seakan kowe sing keloro-loro..

      Em                 Bm
suwun nggo kowe wis gawe kenangan
          C        G
lan kabeh penghianatan..
  Em                  Bm
loro iki tak nggo nglatih ati..
  C                D
seko kisahe sing wingi.. hooo..

Reff :
                G         D        Em
 bakal tak lalekke cerito aku ra kowe..
  Bm         C          G
 ora tak getuni yen akhire..
         Am   
 mlaku dewe-dewe..

 -D             G         D           Em
 uwis tak bukak lawang atiku nggo liyane..
      Bm       C
 sing iso njagani aku..
       D                 G
 ngancani aku ning susah senengku..

                G         D        Em
 bakal tak lalekke cerito aku ra kowe..
  Bm         C          G
 ora tak getuni yen akhire..
         Am   
 mlaku dewe-dewe..

 -D             G         D           Em
 uwis tak bukak lawang atiku nggo liyane..
      Bm       C
 sing iso njagani aku..
       D                 G..
 ngancani aku ning susah senengku..
Happy Asmara - Molak Malik Cerito
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon