Chord Gitar GMLT - Ngertenono Ati

+ Lirik Lagu GMLT - Ngertenono Ati +

Aku ra.. nuntut opo meneh nglarang keras Kowe ameh cedak ro kancamu lanang Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku Mesti iso mikir batese pergaulanmu Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae Pesenku siji kabeh ono batas wajare Aku ra bakal b'rontak Ndak kur gawe kekancanmu rusak Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak.. Gembredek rakaruan Roso pengen muntah tenan Ngematke le temenan nganti iso mesra tenan Di pikir dewasa ojo nganti salah paham Pancen kowe pinter mileh konco sing ngacengan Madep mantep pas ro aku kowe di gawe ngguyu Lakon aku ning mburimu terbakar api cemburu Senajan aku ngerti kui ki kanca kancamu Ngires ati loro kumat untu dadi ngilu Aku ra.. nuntut opo meneh nglarang keras Kowe ameh cedak ro kancamu lanang Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku Mesti iso mikir batese pergaulanmu Reff : Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae Pesenku siji kabeh ono batas wajare Aku ra bakal b'rontak Ndak kur gawe kekancanmu rusak Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..
capo di fret 2

[Into]
C F G C Dm G C

    C       F 
Aku ra.. nuntut
       G             C
opo meneh nglarang keras
  Dm        G           C
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    C      F           G           C
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Dm       G          C
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

[Reff]
    F          G         C         Am
Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
     Dm            G         C
Pesenku siji kabeh ono batas wajare
    F             G
Aku ra bakal b'rontak
           C             Am
Ndak kur gawe kekancanmu rusak
       Dm                G        C
Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

      C
Gembredek rakaruan
        F
Roso pengen muntah tenan
      G
Ngematke le temenan
        C
nganti iso mesra tenan
   Dm
Di pikir dewasa
        G
ojo nganti salah paham
   C
Pancen kowe pinter
         C
mileh konco sing ngacengan

         C
Madep mantep pas ro aku
     F
kowe di gawe ngguyu
       G
Lakon aku ning mburimu
         C
terbakar api cemburu
    Dm
Senajan aku ngerti
       G
kui ki kanca kancamu
   C
Ngires ati loro
        C
kumat untu dadi ngilu

[Musik]
C F G C Dm G C
[2x]

    C       F 
Aku ra.. nuntut
       G             C
opo meneh nglarang keras
  Dm        G           C
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
    C      F           G           C
Yen pan..cene tresnomu tenan nggo aku
   Dm       G          C
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

[Reff]
    F          G         C         Am
Wes cukop tak ujo kowe cedak sopo wae
     Dm            G         C
Pesenku siji kabeh ono batas wajare
    F             G
Aku ra bakal b'rontak
           C             Am
Ndak kur gawe kekancanmu rusak
       Dm                G        C
Cukop aku meneng nyawang kowe kepenak..

[Outro] 
C 
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk GMLT - Ngertenono Ati

Posting Komentar