02 Agustus 2022

Chord Suket Teki - Didi Kempot

+ Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot +

Aku tak sing ngalah Trimo mudur timbang loro ati Tak uyako wong kowe wis lali Ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung Lilo tak lakoni Jebule janjimu jebule sumpahmu Ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sek betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule suket teki Reff Paribasan awak urip kari balung Lilo tak lakoni Jebule janjimu jebule sumpahmu Ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sek betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule suket teki
[intro] 
D
G A D A 
 
                  D
 aku tak sing ngalah
          D                 A
 trimo mundur timbang loro ati
        Em                 A
 tak uyako wong kowe wis lali
             D   A
 ora bakal bali . . . .  
 * ) 
             D
 paribasan awak urip kari balung
              G
 lilo tak lakoni
             D             A
 jebule janjimu jebule sumpahmu
           D
 ra biso digugu . . 
 
 [reff]
                    G
  wong salah ora gelem ngaku salah
     A                       D
  suwe - suwe sopo wonge sing betah
                    G
  mripatku uwis ngerti sak nyatane
    A                         D
  kowe selak golek menangmu dewe
              G             A
  tak tandur pari jebul tukule
                D  
  malah suket teki . . . 
 
  A
  D A Em A D A
 
 kembali ke : * ) , reff [ 2x ] 
 
             G            A
 tak tandur pari jebul tukule
               D
 malah suket teki . . 
 
[outro]
G A D  D
Suket Teki - Didi Kempot
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon