04 Agustus 2022

Chord Sangu Mbesuk - SKA 86

+ Lirik Lagu Sangu Mbesuk - SKA 86 +

Aku durung iso bali Saiki wis dungo'no aku ning Gusti Diparingi sehat lan akeh rezeki Kudu sabar kudu ngerti Iki wis dadi dalane Yen nerimo dilakoni wae Piye meneh yo iki aku anane Rasah mikir sing ora ora karuan Sing penting aku wis sungguh sungguh Kerjo golek duit udu kanggo liyane Sithik demi sithik sing penting halal lan berkah Kanggo sangu mbesuk Kanggo sangu mbesuk Kanggo urip mbesuk karo koe Kudu sabar kudu ngerti Iki wis dadi dalane Yen nerimo dilakoni wae Piye meneh yo iki aku anane Rasah mikir sing ora ora karuan Sing penting aku wis sungguh sungguh Kerjo golek duit udu kanggo liyane Sithik demi sithik sing penting halal lan berkah Kanggo sangu mbesuk Kanggo sangu mbesuk Kanggo urip mbesuk karo koe Sing penting aku wis sungguh sungguh Kerjo golek duit udu kanggo liyane Sithik demi sithik sing penting halal lan berkah Kanggo sangu mbesuk Kanggo sangu mbesuk Kanggo urip mbesuk karo koe Kanggo sangu mbesuk Kanggo sangu mbesuk Kanggo urip mbesuk karo koe
Intro : 
F G C
F G Am
F G C G/B Am
Dm Em Dm G C

C Em Dm G
Em Am Dm G C

   C
teruntuk kau yang di sana
  Em                  Em D#m
maaf ku rung iso mulih
Dm                 G
  aku durung iso bali..
  Em                   Am
saiki wes dungo'no aku ning Gusti
      Dm            G        C
diparingi sehat lan akeh rezeki (amin)

  C
kudu sabar, kudu ngerti
 Em
iki wes dadi dalane
Dm                       G
  yen nerimo (dilakoni wae..)
  Em                  Am
piye meneh yo iki aku anane
         Dm           G       C
ra sah mikir sing ora-ora karuan..

Reff :
             F
sing penting a..ku
G               C
wes sungguh-sungguh
         F
kerjo golek duit
    G          Am
udu kanggo liyane..
         F
sithik demi sithik
     G              C  G/B Am
sing penting halal lan berkah
         Dm
kanggo sangu mbesuk
         Em
kanggo sangu mbesuk
        Dm       G         C
kanggo urip, mbesuk karo kowe..

Musik : 
C Em Dm G G F
Em Am Dm G C
      
  C
kudu sabar, kudu ngerti
 Em
iki wes dadi dalane
Dm                       G
  yen nerimo (dilakoni wae..)
  Em                  Am
piye meneh yo iki aku anane
         Dm           G       C
ra sah mikir sing ora-ora karuan..

Reff :
             F
sing penting a..ku
G               C
wes sungguh-sungguh
         F
kerjo golek duit
    G          Am
udu kanggo liyane..
         F
sithik demi sithik
     G              C  G/B Am
sing penting halal lan berkah
         Dm
kanggo sangu mbesuk
         Em
kanggo sangu mbesuk
        Dm       G         C
kanggo urip, mbesuk karo kowe..

             F
sing penting a..ku
G               C
wes sungguh-sungguh
         F
kerjo golek duit
    G          Am
udu kanggo liyane..
         F
sithik demi sithik
     G              C  G/B Am
sing penting halal lan berkah
         Dm
kanggo sangu (mbesuk)
         Em
kanggo sangu (mbesuk)
        Dm      G          C
kanggo urip (mbesuk karo kowe..) oo..
         Dm
kanggo sangu (mbesuk)
                       Em
kanggo kanggo kanggo sangu (mbesuk)
        Dm      G          C
kanggo urip (mbesuk karo kowe..)

Outro: 
G# C 
Sangu Mbesuk - SKA 86
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon