04 Agustus 2022

Chord Nella Kharisma - Udan Janji

+ Lirik Lagu Nella Kharisma - Udan Janji +

semilir angin dalu sumripit roso ning ati soyo nambahi roso kasmara iki pirang-pirang bengi tansah tak enteni nanging raono teko nugemi janjimu padange rembulan sing ngancani sepiku suwi ngenteni raono tekamu pirang-pirang bengi mung tak sawang langit nangis netes eluhku, geloning atiku raono banyu sing nelesi ning pelataran nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran raono banyu sing nelesi mudun ning bumi nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku nganti seprene raono tekamu semilir angin dalu sumripit roso ning ati soyo nambahi roso kasmara iki pirang-pirang bengi tansah tak enteni nanging raono teko nugemi janjimu padange rembulan sing ngancani sepiku suwi ngenteni raono tekamu pirang-pirang bengi mung tak sawang langit nangis netes eluhku, geloning atiku raono banyu sing nelesi ning pelataran nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran raono banyu sing nelesi mudun ning bumi nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku nganti seprene raono tekamu raono banyu sing nelesi ning pelataran nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran raono banyu sing nelesi mudun ning bumi nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku nganti seprene raono tekamu
[Intro]
Am Em Dm Am
E F G Am

Am
Semilir angin dalu
   G               Am
sumripit roso ning ati
          Dm   G            C
soyo nambahi roso kasmaran iki
           Dm                    Am
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
            G          Em      Am
nanging ra ono teko ngugemi janjimu..

[Int.]
G Em Am

Am
Padange rembulan
         G      Am
sing ngancani sepiku
         Dm     G      C
suwi ngenteni raono tekamu
          Dm                         Am
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
             G                Am
nangis netes eluhku, geloning atiku..

[Musik] 
G C
G Em Am

[Reff]
Am                           G
Raono banyu sing nelesi ning pelataran
             Dm
nanging mung udan janjimu
       F               Am
nelesi atiku sing kasmaran..
      Am                   G
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
             Dm
nanging mung udan janjimu
       F                 Am
sing deres gawe geloning ati..

         Dm
Ojo mung paring janji
         Am
nganti kapan nyekso kangenku
          G            Am
nganti seprene raono tekamu..

[Musik]
Am G Dm Am
G F G Am

Am
Semilir angin dalu
   G               Am
sumripit roso ning ati
          Dm   G            C
soyo nambahi roso kasmaran iki
           Dm                    Am
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
            G                  Am
nanging ra ono teko ngugemi janjimu..

[Int.]
G Em Am

Am
Padange rembulan
         G      Am
sing ngancani sepiku
         Dm     G      C
suwi ngenteni raono tekamu
          Dm                         Am
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
             G                Am
nangis netes eluhku, geloning atiku..

[Musik]
G C
G Em Am

[Reff]
Am                           G
Raono banyu sing nelesi ning pelataran
             Dm
nanging mung udan janjimu
       F               Am
nelesi atiku sing kasmaran..
      Am                   G
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
             Dm
nanging mung udan janjimu
       F                 Am
sing deres gawe geloning ati..

         Dm
Ojo mung paring janji
         Am
nganti kapan nyekso kangenku
          G            Am
nganti seprene raono tekamu..

Am                           G
Raono banyu sing nelesi ning pelataran
             Dm
nanging mung udan janjimu
       F               Am
nelesi atiku sing kasmaran..
      Am                   G
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
             Dm
nanging mung udan janjimu
       F                 Am
sing deres gawe geloning ati..

         Dm
Ojo mung paring janji
         Am
nganti kapan nyekso kangenku
          G            Am
nganti seprene raono tekamu..

[Outro]
Am
Nella Kharisma - Udan Janji
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon