06 Agustus 2022

Chord Mamnun feat. Cimbrut - MUR BAUT

+ Lirik Lagu Mamnun feat. Cimbrut - MUR BAUT +

capo fret 2

[Intro]
C..Am..F..G..

F       G
yen aku dadi mur
Em       Am
aku dadi baut
F        G
roso iki jujur
       F   G      C..
pasrah aku mung manut

    C       G/B
aku dudu kumbang
     Am
seng mung katut madu
           F
yen benang sari ilang
        G
kumbang ngaleh kembang layu
Em      E   Am
nanging aku mur..
       F              G  F G
seng bakal nguatne atimu..

C   G/B    Am
aku mung baut
Dm           G
anane mung.. pasrah manut..
    Em           E          Am
sak tenan tresno ra bakal surut..
      F            G         C
tak geget kuat nganti ora mrucut..

[Int.]
F G C..

[Reff]
 F       G
 yen aku dadi mur 
 Em       Am
 aku dadi baut
 F        G
 roso iki jujur
   C
 pasrah aku mung manut

     F        G
 yen aku dadi baut
       Em          Am
 jujur mesti butuh mur
   Dm
 selawase tak tresnani
        F    G   C
 nganti purnane umur..

[Musik]
F G Em Am
F G C..
F G E A
Dm G C..

    C       G/B
aku dudu kumbang
     Am
seng mung katut madu
           F
yen benang sari ilang
        G
kumbang ngaleh kembang layu
Em      E   Am
nanging aku mur..
       F              G
seng bakal nguatne atimu..

C   G/B    Am
aku mung baut
Dm           G
anane mung.. pasrah manut..
    Em                      Am
sak tenan tresno ra bakal surut..
      F            G         C
tak geget kuat nganti ora mrucut..

[Reff]
 F       G
 yen aku dadi mur 
 Em       Am
 aku dadi baut
 F        G
 roso iki jujur
   C
 pasrah aku mung manut

     F        G
 yen aku dadi baut
       Em          Am
 jujur mesti butuh mur
   Dm
 selawase tak tresnani
        F    G   C
 nganti purnane umur..

 F       G
 yen aku dadi mur 
 Em       Am
 aku dadi baut
 F        G
 roso iki jujur
   C
 pasrah aku mung manut

     F        G
 yen aku dadi baut
       Em          Am
 jujur mesti butuh mur
   Dm
 selawase tak tresnani
        F    G   C..
 nganti purnane umur..
Mamnun feat. Cimbrut - MUR BAUT
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon