06 Agustus 2022

Chord Guyon Waton - Kok Iso Yo?

+ Lirik Lagu Guyon Waton - Kok Iso Yo? +

[Intro]
F G C..
F G C..

     C              F
kok iso yo..? kok tegel yo..?
      Dm                 G
opo salahku.. neng ndi luputku..
     Em      E  Am         Dm
wong seng ra sepiro.. koyo aku iki..
        G                   C       G
masalah asmoro.. mung kebagian loro..

          C                 F
ditinggal lungo.. alesan ra ceto..
         Dm             G
mergo ngaboti.. tresno anyarmu seng liyo..
   Em     E           Am
Gusti.. tulung paringono..
         Dm               G
ati sing kuat.. kanggo ngadepi..
            C
asmoro ugal-ugalan..

F                   G        G-F
 tibo wayah mongso udan teko..
Em                Am
 howo adem featuringan loro..
         Dm                G
durung siap nompo.. kenyataan..
                    C
kowe disanding wong liyo..

[Reff]
   F               G
 durung.. nganti garing lorone atiku
  Em              A
 uwes.. mbok tambahi kenyataan
          Dm           G
 kon ngadepi.. sliramu saiki
                  C
 disanding wong liyo..

   F
 tau.. nekat ku mencintaimu
           Em
 nanging kowe..
         A                      Dm
 malah milih ngeboti tresno liyane..
          G                 C
 ternyata aku dudu siji-sijine..

     C              F
kok iso yo..? kok tegel yo..?
          Dm             G
wong koyo aku..  masalah asmoro..
           C
mung kebagian loro..

[Musik]
F G Em Am Am-G
F G C..

F                   G
 tibo wayah mongso udan teko..
Em                Am
 howo adem featuringan loro..
         Dm                Fm
durung siap nompo.. kenyataan..
       G            C
kowe disanding wong liyo..

[Reff]
   F               G
 durung.. nganti garing lorone atiku
  Em              A
 uwes.. mbok tambahi kenyataan
          Dm           G
 kon ngadepi.. sliramu saiki
                  C
 disanding wong liyo..

   F
 tau.. nekat ku mencintaimu
           Em
 nanging kowe..
         A                      Dm
 malah milih ngeboti tresno liyane..
          G                 C
 ternyata aku dudu siji-sijine..
              -Cmaj7
 (kok iso yo?)
Guyon Waton - Kok Iso Yo?
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon