Chord Gitar Dudu Aku - YEHA PROJECT

+ Lirik Lagu Dudu Aku - YEHA PROJECT +

[Intro]
F G Em -E Am -G
Dm G Fm..

C       Em           F
yo.. pancen kudu tak tompo..
  Dm          G            C
kowe ninggal aku nggo wong liyo..
    F             G
wis tok timbang tenan..
    E             Am
wis tok pikirke tenan..
    Dm           D       G
opo wis yakin de'e luwih tresno..

C      Em           F
yen.. aku kudu sing lungo..
   Dm          G          C
mlaku ngarep jejek tak ikhlasno..
     F          G
ning nek kowe gelo.. 
     E             Am
ning nek kowe nggresulo.. 
    Dm        D           G
ojo ngarepke aku noleh mburi..

[Reff]
            F     G
 aku uwis tau.. madangi dalanmu..
       Em  E    Am       G
 wis tau..  ngancani uripku..
       Dm      G
 wis tau.. ngleremke atimu..
           Gm          C
 sing lagi loro lorone..

           F#m      F
 opo de'e iso.. pas peteng dalanmu..
      Em  E    Am          G
 opo iso.. pas tibo langkahmu..
      Dm       G
 opo iso.. pas loro atimu..
          Fm  C
 nek dudu aku..

[Musik]
F G Em -E Am -G
Dm G Fm C

[Reff]
            F     G
 aku uwis tau.. madangi dalanmu..
       Em  E    Am       G
 wis tau..  ngancani uripku..
       Dm      G
 wis tau.. ngleremke atimu..
           Gm          C
 sing lagi loro lorone..

  C -Em-F  F#m      F
 opo de'e iso.. pas peteng dalanmu..
      Em  E    Am          G
 opo iso.. pas tibo langkahmu..
      Dm       G
 opo iso.. pas loro atimu..
          Fm C  Dm G
 nek dudu a..ku..
          Fm C
 nek dudu a..ku..
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Dudu Aku - YEHA PROJECT

Posting Komentar