26 Juli 2022

Chord Vita Alvia - Salah Deleh Ati

+ Lirik Lagu Vita Alvia - Salah Ndeleh Ati +

[Intro]
F G E Am -G
F G Am..
  
Am                F
 sayangku iki wis ra kurang-kurang..
G                  C
 tresnoku iki neng kowe tenanan..
F                   Dm
 neng opo eneng cerito
                  F
yen akhire kowe lungo
              E
lungo ninggal katresnan..

Am              F
 cerito manis saiki wis ilang..
G                  C
 kabeh ilangmu ninggal kenanagan..
F                    Dm
 ra bakal aku nggandoli
                 F
yen kowe saiki lali
               E
lali neng janjimu mbiyen..

[Reff]
       F            G
 aku salah.. ndeleh ati..
            E                     Am
 jebul sing tak tresnani ngeloro ati..
-G     F            G
 aku salah.. ndeleh ati..
               E                     F
 wong sing tak sayang malah tego nglarani..
   E        F          G       Am
 tego temen.. kowe nggawe loro uripku..

[Musik]
F G Em Am -G
F G Em Am

Am              F
 cerito manis saiki wis ilang..
G                  C
 kabeh ilangmu ninggal kenanagan..
F                    Dm
 ra bakal aku nggandoli
                 F
yen kowe saiki lali
               E
lali neng janjimu mbiyen..

[Reff]
       F            G
 aku salah.. ndeleh ati..
            E                     Am
 jebul sing tak tresnani ngeloro ati..
-G     F            G
 aku salah.. ndeleh ati..
               E                     F
 wong sing tak sayang malah tego nglarani..
   E        F          G       Am
 tego temen.. kowe nggawe loro uripku..
Vita Alvia - Salah Deleh Ati
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon