17 Juli 2022

Chord Ngerteni Ati - Vadesta

+ Lirik Lagu Ngerteni Ati - Vadesta +

Berjuang temenan Ngarepi kekarepan Pengen madangi atimu Nguripke tresnamu Gusti sing nentokke Aku ning kene isih tetep kanggo koe Mang kulo sing milih Mugo Jenengan cepet ngabulke Reff. Kekarepanku pengen, ngolehke Koe sing wis nggawe ayem atiku Mugo gusti Ndang ngijabahi Opo koe ora sadar Sayangku wes ra kurang-kurang Opo koe ra ngerteni Atiku Aku gandeng kowe Urip bareng dadi siji Selawase, ora ono liyane Reff. Kekarepanku pengen, ngolehke Koe sing wis nggawe ayem atiku Mugo gusti Ndang ngijabahi Opo koe ora sadar Sayangku wes ra kurang-kurang Opo koe ra ngerteni Atiku Opo koe ora sadar Sayangku wes ra kurang-kurang Opo koe ra ngerteni Atiku
(Intro) 
C D Bm Em
Am D G

   C         D          Bm       Em
berjuang temenan.. ngarepi kekarepan..
       Am       D             G
pengen madangi atimu nguripke tresnamu..
   C               D
Gusti.. sing nentokke..
              Bm                  Em
aku ning kene isih tetep kanggo kowe..
                 Am
mang kulo sing milih..
              D             G
mugo Jenengan cepet.. ngabulke..

(Chorus)
            C              D
kekarepanku pengen.. ngolehke..
     Bm             E          Am
kowe sing.. wis nggawe.. ayem atiku..
  D                       G
mugo Gusti.. ndang ngijabahi..

          C      D
opo kowe ora.. sadar..
      Bm            E
sayangku.. wes ra kurang-kurang
     Am           D         G
opo kowe.. ra ngerteni.. atiku..

(Int.) 
C D Bm Em
Am D G

         C        D
aku nggandeng.. kowe..
       Bm            E
urip bareng.. dadi siji..
      Am       D         G
selawase.. ora ono.. liyane..

(Chorus)
            C              D
kekarepanku pengen.. ngolehke..
     Bm             E          Am
kowe sing.. wis nggawe.. ayem atiku..
  D                       G
mugo Gusti.. ndang ngijabahi..

          C      D
opo kowe ora.. sadar..
      Bm            E
sayangku.. wes ra kurang-kurang
     Am           D         G
opo kowe.. ra ngerteni.. atiku..

          C      D
opo kowe ora.. sadar..
      Bm            E
sayangku.. wes ra kurang-kurang
     Am           D         G
opo kowe.. ra ngerteni.. atiku..

Ngerteni Ati - Vadesta
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon