20 Juli 2022

Chord Nella Kharisma - Kenangan Manis

+ Lirik Lagu Nella Kharisma - Kenangan Manis +

wengi iki.. udan gerimis ..sumilir angin.. nggugah kangenku ..soyo semendal.. rasa ning atiku ..kelingan marang sliramu.. eling naliko.. urip bebarengan ..abot lan enteng.. nandang katresnan ..nanging saiki.. ninggal kenangan gegarise mung tekan semene.. Reff : tak dade'ake.. sliramu ono njero ning atiku dadi kenangan manis.. senadyan abot yen tak rasakke nyonggo pisah karo sliramu.. tak dadek'ake.. sliramu tanpo dendam ning atiku dadi kenangan manis senadyan lilo tetep nangis ning ati tetes banyu moto tondo tresnoku.. wengi iki.. udan gerimis ..sumilir angin.. nggugah kangenku ..soyo semendal.. rasa ning atiku ..kelingan marang sliramu.. eling naliko.. urip bebarengan ..abot lan enteng.. nandang katresnan ..nanging saiki.. ninggal kenangan gegarise mung tekan semene.. Reff : tak dade'ake.. sliramu ono njero ning atiku dadi kenangan manis.. senadyan abot yen tak rasakke nyonggo pisah karo sliramu..
capo fret 3

Intro : 
F G C E Am
F G C E

Am           Dm
wengi iki.. udan gerimis
E                     Am
..sumilir angin.. nggugah kangenku
Dm                  Am
..soyo semendal.. rasa ning atiku
E                  
..kelingan marang sliramu..

Am              Dm
eling naliko.. urip bebarengan
E                      Am
..abot lan enteng.. nandang katresnan
Dm                    Am
..nanging saiki.. ninggal kenangan
  E                   Am
gegarise mung tekan semene..

Reff :
      Am          Dm
tak dade'ake.. sliramu
               G   
ono njero ning atiku
         C
dadi kenangan manis..
    F                    Dm
senadyan abot yen tak rasakke
     F                  E
nyonggo pisah karo sliramu..

      Am           Dm
tak dadek'ake.. sliramu
                  G
tanpo dendam ning atiku
         C
dadi kenangan manis
    F                      Dm  
senadyan lilo tetep nangis ning ati
  F                        E
tetes banyu moto tondo tresnoku..

Musik : 
Am Dm G C
F Dm E Am

Am           Dm
wengi iki.. udan gerimis
E                     Am
..sumilir angin.. nggugah kangenku
Dm                  Am
..soyo semendal.. rasa ning atiku
E                  
..kelingan marang sliramu..

Am              Dm
eling naliko.. urip bebarengan
E                      Am
..abot lan enteng.. nandang katresnan
Dm                    Am
..nanging saiki.. ninggal kenangan
  E                   Am
gegarise mung tekan semene..

Reff :
      Am          Dm
tak dade'ake.. sliramu
               G   
ono njero ning atiku
         C
dadi kenangan manis..
    F                    Dm
senadyan abot yen tak rasakke
     F                  E
nyonggo pisah karo sliramu..

      Am           Dm
tak dadek'ake.. sliramu
                  G
tanpo dendam ning atiku
         C
dadi kenangan manis
    F                      Dm  
senadyan lilo tetep nangis ning ati
  F                        E
tetes banyu moto tondo tresnoku..

Outro : 
Am
Nella Kharisma - Kenangan Manis
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon