14 Juli 2022

Chord LOSSKITA - EGO

+ Lirik Lagu LOSSKITA - EGO +

pangapuranen aku, tulus ojo kepekso bendino mung golek kesalahanmu aku cen klera kleru nresnani sliramu aku tak sing ngalah, aku ngaku salah bar nesunan ojo bubar opo koe raeman-eman nibo tangi kabeh dilakoni aku sadar luwih milih bertahan sori aku mung mikir egoku ora nggatekke kabeh perjuanganmu sayang (sayange sopo) tak akoni aku kleru aku ngerti koe wes kecewa bertahan dengan cara dewasa ora kondo yen koe keloro-loro masalah ben ora dowo kudu iso tok pertimbangkan tenan ojo waton gawe keputusan kudu iso tok pertimbangkan tenan ojo waton gawe keputusan bar nesunan ojo bubar opo koe raeman-eman nibo tangi kabeh dilakoni aku sadar luwih milih bertahan sori aku mung mikir egoku ora nggatekke kabeh perjuanganmu sayang (sayange sopo) tak akoni aku kleru aku ngerti koe wes kecewa bertahan dengan cara dewasa ora kondo yen koe keloro-loro masalah ben ora dowo sori aku mung mikir egoku ora nggatekke kabeh perjuanganmu sayang (sayange sopo) tak akoni aku kleru aku ngerti koe wes kecewa bertahan dengan cara dewasa ora kondo yen koe keloro-loro masalah ben, masalah ben ora dowo
Intro :
C..

     C
pangapuranen aku..
      Em
tulus ojo kepekso
      F
mbendino..
           G        C  G
mung golek kesalahanmu..

    C
aku cen klera kleru..
         Em
nresnani sliramu..
        F
aku tak sing ngalah..
 G          C
aku ngaku salah..

F       G         C
bar nesunan ojo bubar..
Dm      E        A
opo koe ra eman-eman..
F      G           Em  Am
nibo tangi kabeh dilakoni..
 Dm                        G
aku sadar luwih milih bertahan..

Reff :
 C                     F
  sorry aku mung mikir egoku..
 G                    Em        A
  ora nggatekke kabeh perjuanganmu..
   Dm                G
 sayang.. (sayange sopo..)
                  C
 tak akoni aku kleru..

                    F
 aku ngerti koe wis kecewa..
 G                    Em     A
  bertahan dengan cara dewasa..
                   Dm
 ora kondo yen koe keloro-loro..
 G                  C
  masalah ben ora dowo..

F        G             Em    Am
kudu iso tok pertimbangkan tenan..
 Dm         G        C
ojo waton gawe keputusan..
F        G             Em    Am
kudu iso tok pertimbangkan tenan..
 Dm         G        C
ojo waton gawe keputusan..

Musik :
F G Em Am
Dm G C..
F G-Am-Bm Em G#m-A

F       G         C
bar nesunan ojo bubar..
Dm      E        A  Am-G
opo koe ra eman-eman..
F      G           Em  Am Bm-C
nibo tangi kabeh dilakoni..
 Dm                       (G)
aku sadar luwih milih bertahan..

Tab.
-G-G-G Am-Bm-C-Dm-G

Reff :
 C                     F
  sorry aku mung mikir egoku..
 G                    Em        A
  ora nggatekke kabeh perjuanganmu..
   Dm                G
 sayang.. (sayange sopo..)
                  C
 tak akoni aku kleru..

                    F
 aku ngerti koe wis kecewa..
 G                    Em     A
  bertahan dengan cara dewasa..
                   Dm
 ora kondo yen koe keloro-loro..
 G               C
  masalah ben ora dowo.. hooo..

                      F
 sorry aku mung mikir egoku..
 G                    Em        A
  ora nggatekke kabeh perjuanganmu..
   Dm                G
 sayang.. (sayange sopo..)
                  C
 tak akoni aku kleru..

 C7                  F
  aku ngerti koe wis kecewa..
 G                    Em     A
  bertahan dengan cara dewasa..
                   Dm
 ora kondo yen koe keloro-loro..
 G                       Dm
  masalah ben.. (masalah ben..)
         G         C F G Am-Bm-C
 masalah ben ora dowo..
LOSSKITA - EGO
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon