22 Juli 2022

Chord James AP Ft. Happy Asmara - Tepung Kanji 2

+ Lirik Lagu James AP Ft. Happy Asmara - Tepung Kanji 2 +

[Intro]
Am Em F C -G/B
Am Em F G..

  C             G/B                Am
jujur.. ati iki abot.. ninggalke kowe..
                       Em
sing wis tak kancani semene suwene..
      F                 C  Am
aku dijodohke karo wong tuoku..
         Dm        G        C
sing ora tak kenal dudu pilihanku..

      C            G/B
ra pernah.. aku mbayangno..
    Am                   Em
aku bakal adoh karo sliramu..
        F               C
pandongaku.. marang awakmu..
  Am           Dm
mugo nemu sing luwih..
      G        C
becik seko awakku..

[Reff]
-G/B    Am        Em
 tresno cukup semene..
        F         C
 kanggo aku lan kowe..
-G/B  Am          Em
 ra iso genggeman tangan..
       F        C
 mergo bedo kahanan..

  -G/B   Am          Em
 senajan wis koyo ngene..
      F            C
 ra lali ku ning kowe..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..

[Musik]
Am Em F G C..

      C            G/B
ra pernah.. aku mbayangno..
    Am                   Em
aku bakal adoh karo sliramu..
        F               C
pandongaku.. marang awakmu..
  Am           Dm
mugo nemu sing luwih..
      G        C
becik seko awakku..

[Reff]
-G/B    Am        Em
 tresno cukup semene..
        F         C
 kanggo aku lan kowe..
-G/B  Am          Em
 ra iso genggeman tangan..
       F        C
 mergo bedo kahanan..

  -G/B   Am          Em
 senajan wis koyo ngene..
      F            C
 ra lali ku ning kowe..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..

-G/B    Am        Em
 tresno cukup semene..
        F         C
 kanggo aku lan kowe..
-G/B  Am          Em
 ra iso genggeman tangan..
       F        C
 mergo bedo kahanan..

  -G/B   Am          Em
 senajan wis koyo ngene..
      F            C
 ra lali ku ning kowe..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..
James AP Ft. Happy Asmara - Tepung Kanji 2
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon