29 Juli 2022

Chord Ilux ID - Cukup Siji kowe

+ Lirik Lagu Ilux ID - Cukup Siji kowe +

[Intro]
G..D..C D G..

  G                    D
sayang.. aku pingin kondo..
       C          D        G
seneng tenan.. atiku ono kowe..
   Am       D
mestine aku kuciwo..
   G       Em
mestine atiku loro..
  Am           D         G
kowe teko ngewarasake cidro..

[Reff]
     C          D
 tak pilih sliramu
            Bm       Em
 dinggo ngancani uripku..
   Am           D
 matur nuwun sampun nerimo
  G
 opo kahananku..

   C          D
 cukup siji kowe
       Bm          Em
 ora bakalan ke ganti..
   Am              D         G
 jodo pati mugo Gusti ngijabahi..

[Musik]
C D Bm Em
Am D G..
C D Bm Em
Am D G..

  G                    D
sayang.. aku pingin kondo..
       C          D        G
seneng tenan.. atiku ono kowe..
   Am       D
mestine aku kuciwo..
   G       Em
mestine atiku loro..
  Am           D         G
kowe teko ngewarasake cidro..

[Reff]
     C          D
 tak pilih sliramu
            Bm       Em
 dinggo ngancani uripku..
   Am           D
 matur nuwun sampun nerimo
  G
 opo kahananku..

   C          D
 cukup siji kowe
       Bm          Em
 ora bakalan ke ganti..
   Am              D         G
 jodo pati mugo Gusti ngijabahi..

     C          D
 tak pilih sliramu
            Bm       Em
 dinggo ngancani uripku..
   Am           D
 matur nuwun sampun nerimo
  G
 opo kahananku..

   C          D
 cukup siji kowe
       Bm          Em
 ora bakalan ke ganti..
   Am              D         G
 jodo pati mugo Gusti ngijabahi..

[Outro]
C D Bm Em
Am D G..
Ilux ID - Cukup Siji kowe
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon