22 Juli 2022

Chord GMLT - Cukup Ngerti

+ Lirik Lagu GMLT - Cukup Ngerti +

capo fret 5

[Intro]
F G Em A Dm G C..
F G Em A Dm G C..

    C          G
ceritoku tak tulis..
       F          C
seko kabeh pengalaman..
       C
bola bali tok larani..
         Dm        G
nanging aku isih sayang..

    C           G
yen tak pikir-pikir..
       F       C
mesake dewe atiku..
         C
nresnani wong koyo kowe..
        Dm        G
sing atine koyo watu..

    Am         Em
kudune kowe ngakoni..
     F               C
sopo to aku neng uripmu..
    Am         Em
ora malah mbebani..
       F      G
gelani atiku iki..

[Reff]
                    F
 lan mung cukup ngerti..
     G       Em
 lorone ati iki..
       A        Dm
 tak gawe ora popo..
        G        C
 tak anggep ora ono opo-opo..

                      F
 senajan nyesek ning ati..
         G        Em
 mungkin ra iso mari..
       A         Dm
 tetep tak upayakke..
   F           G       C
 bakoh mempertahanke kowe..

             F                      G
aku cen ra bagus koyo sing tok karepke
            Em                     Am
aku yo ra sugih koyo sing tok impekke
                  F
nanging tak persembahke
                  G
opo sing tak nduweni mung nggo kowe
           C
sing neng ati ra ono sek genteni..

                    F
perjuanganku nggo kowe
                 G
ora tau kurang kurang
              Em                    Am
sikapmu neng aku isih koyo kurang sayang
            F                       G
padahal aku yakin kowe tak nggo tenanan
                     C
ning rosomu nggo awakku kok isih koyo dolanan..

    Am         Em
kudune kowe ngakoni..
     F               C
sopo to aku neng uripmu..
    Am        Em
ora malah bebani..
       F      G
gelani atiku iki..

[Reff]
                    F
 lan mung cukup ngerti..
     G       Em
 lorone ati iki..
       A        Dm
 tak gawe ora popo..
        G        C
 tak anggep ora ono opo-opo..

                      F
 senajan nyesek ning ati..
         G        Em
 mungkin ra iso mari..
       A         Dm
 tetep tak upayakke..
   F           G       C
 bakoh mempertahanke kowe..

                    F
 lan mung cukup ngerti..
     G       Em
 lorone ati iki..
       A        Dm
 tak gawe ora popo..
        G        C
 tak anggep ora ono opo-opo..

                      F
 senajan nyesek ning ati..
         G        Em
 mungkin ra iso mari..
       A         Dm
 tetep tak upayakke..
   F           G       C  C#
 bakoh mempertahanke kowe..

(overtune)
                    F#
 lan mung cukup ngerti..
     G#      Fm
 lorone ati iki..
       A#       D#m
 tak gawe ora popo..
        G#       C#
 tak anggep ora ono opo-opo.. hoo..

                      F#
 senajan nyesek ning ati..
         G#             Fm
 mungkin ra bakal iso mari..
       A#     D#m
 tetep tak upayakke..
   F#          G#      C#
 bakoh mempertahanke kowe..
   F#          G#      C#
 bakoh mempertahanke kowe..
   D#m         G#      F#
 bakoh mempertahanke kowe..
     F#m     C#
 hu uu.. u.. uu..
GMLT - Cukup Ngerti
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon