19 Juli 2022

Chord Difarina Indra - Gelem Tak Rabi

+ Lirik Lagu Difarina Indra - Gelem Tak Rabi +

capo fret 2

Intro :
C G Am Em
F C Dm -G C G

C                  G   
 saiki manteb tenan cintaku karo kowe
Am                 G
 wis ora podo karo wingenane..
C                  G
 aku ra milah-mileh karo wong lanang liyo
Am                      G
 yo mung kowe nek gelem tak jak tunangan..

F                      C
 sing tak jaluk gelemo kowe tak rabi..
F                   C
 mas kawine njaluk opo kari muni..
F                   C
 rencana bulan madu ning luar negeri..
Dm       G          C
 syarate siji pokok kowe gelem tak rabi..

(*)
 C                Em
  opo yo kowe tego nggawe atiku loro..
 Am                Dm     G
  nolak cintaku iki aku dadi nelongso..
 C                Em
  ora usah percoyo omongane wong liyo
 Am                     Dm        G       C
  sing ndadekne cintaku bakal ora mbok trimo..

Musik :
Am Em Am Em
F C Dm -G C

C                  G   
 saiki manteb tenan cintaku karo kowe
Am                 G
 wis ora podo karo wingenane..
C                  G
 aku ra milah-mileh karo wong lanang liyo
Am                      G
 yo mung kowe nek gelem tak jak tunangan..

F                    C
 wong tuomu, wong tuaku wis setuju..
F                    C
 kari tukar cincin karo neng penghulu..
F                  C
 perkoro ragat aku kabeh sing ngangkat..
Dm       G             C
 tak cepaki sak milyar kowe kok malah minggat..

(**)
 C                Em
  tibake kowe tego ninggal aku ning ndeso..
 Am                    Dm     G
  malah katut wong liyo aku keronto-ronto..
 C                  Em
  ku tak peduli lagi pergi jangan kembali..
 Am                    Dm           G    C
  tak golek pacar lagi nggo nambani ati iki..
Difarina Indra - Gelem Tak Rabi
4/ 5
Oleh

Subscribe

Get notifications from this blog


EmoticonEmoticon