Chord Gitar Tembang Tresno - Rina Amelia feat Arya Satria

+ Lirik Lagu Tembang Tresno - Rina Amelia feat Arya Satria +

Padhange suryo nanging peteng ning mripatku, Sinare rembulan nambahi susahe atiku.. Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu, Nanging nyatane aku mok apusi.. Padhange suryo nanging peteng ning mripatku, Sinare rembulan nambahi susahe atiku.. Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu, Nanging nyatane aku mok apusi.. Tembang tresno ning lambemu, Nyatane amung semu.. Janji setyo marang aku, Nyatane nyusahke atiku.. Tego tenan kowe nglarani aku, Tego tenan kowe ngapusi aku.. Wis cukup sakmene crito lan lakuku, Aku pamit lilakno lungaku.. Tembang tresno ning lambemu, Nyatane amung semu.. Janji setyo marang aku, Nyatane nyusahke atiku.. Tego tenan kowe nglarani aku, Tego tenan kowe ngapusi aku.. Wis cukup sakmene crito lan lakuku, Aku pamit lilakno lungaku.. Aku pamit lilakno lungaku..
Intro: 
Am Dm G C Am Dm E Am E

 Am
Padange suryo
          Dm
Nanging peteng ning mripatku
  G
Sinare rembulan
          C
nambahi susahing atiku
    Am
Tresno sing tak jaga
      Dm
amung kanggo sliramu
  E                       Am
Nanging nyatane aku mok apusi

Int. 
Am Dm G C

Tego tenan koe marang aku
aku ra ngiro tembang tresno
sing tak tembangke
ora dadi kasunyatan..

 Am
Padange suryo
          Dm
Nanging peteng ning mripatku
  G
Sinare rembulan
          C
nambahi susahing atiku
    Am
Tresno sing tak jaga
      Dm
amung kanggo sliramu
  E                       Am
Nanging nyatane aku mok apusi

Int.
Am Dm G C Am Dm E Am

Reff:
   Am                    G
Tembang tresno ning lambemu
     Em          Am
Nyatane..amung semu
   Am               G
Janji setyo marang aku
     Em             Am
Nyatane nyusahke atiku

*)
     Dm
Tego tenan Kowe nglarani aku
       Am
Tego tenan Kowe ngapusi aku
      Dm
Wis cukup sakmene crito lan laguku
     E              Am
Aku pamit lilakno lungaku

Musik: 
Am Dm E Am 
Am Dm E Am 

Kembali ke : Reff, *)

    E               Am
Aku pamit lilakno lungaku
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Tembang Tresno - Rina Amelia feat Arya Satria

Posting Komentar