Chord Gitar Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot

+ Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot +

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo Penting Iso Ngademke Ati Semono Ugo Rasane Atiku Mung Tansah Nunggu Tekamu Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku Kangen... Kangen'e Atiku Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan Nanging Saiki Wes Luwih Ing Janji Nyatane Kowe Ora Bali-bali Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene Biyen Aku Ngeterke Kowe Ning Pelabuhan Semarang Kene Aku Tansah Ngenteni Kowe
Intro : 
C Em F C
Dm Am Dm G C
G

C         Em      Am
É.bebasan koyo..ngenteni..
F           G          C
É.udaning mongso..ketigo
F               G
É.snajan mung sedelok
C           Am
ora dadi ngopo
Dm                      G
penting..biso ngademke ati...ouow..woo..

(*)
C       Em     Am
Ésemono ugo..rasane atiku
F              G        C
Émung tansah nunggu tekamu..
F           G        C           Am
Éra kroso setahun..kowe ninggal aku
  Dm      G        C
kangen..kangene atiku..

Musik : 
Dm G C 
(2x)

Reff:
       Em                      Am
      aku sih kelingan..naliko ing  pelabuhan
              F           G     C
      kowe janji lungo ra ono sewulan
      Em                  Am
      nanging saiki wis luweh ing janji
           F        G         C
      nyatane kowe ora bali-bali..

      Dm         G               C     Am
      ning Pelabuhan Tanjung Mas kene...
       Dm        G         C
      biyen aku ngeterke kowe
      Dm         G              C   Am
      ning pelabuhan semarang kene..
      Dm            G     C
      aku tansah ngenteni kowe..

Int : 
C Am
Dm G C 
(2x)
G

Kembali ke : (*), Musik, Reff

Ending:
      C         Em      Am
      É.bebasan koyo..ngenteni..
      F           G         C
      É.udaning mongso..ketigo
      F           G        C           Am
      Éra kroso setahun..kowe ninggal aku
        Dm      G        C
      kangen..kangene atiku.
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot

Posting Komentar