Chord Gitar Mamnun - KEBACUT (Aku Sing Berjuang, Aku Sing Kau Buang)

+ Lirik Lagu Mamnun - KEBACUT (Aku Sing Berjuang, Aku Sing Kau Buang) +

Jare koe bahagia karo kae Ra di pikir aku sing ning kene Korad kared tak songgo dewe Kebacut, kowe sing wis tak perjuangke Saiki nyawang aku wae kowe mburukne Roso-roso aku koyo wong ra kangge Aku sing berjuang akhire aku ke tendang Amargo tresno nganyari kowe nganti lali Lali karo aku sing wis ngusap elusku Seprono seprene dadi konco susah senengmu ... Aku sing berjuang akhire aku kau buang Kowe sing tak sayang nanging malah ngilang Nyoto tresnomu mung abang lambe Nganggep pengorbananku ora ono artine ...
Capo fret 2

Intro :
F..G..Em..Am..
Dm..F G C..

C    F        G          C
jare.. kowe bahagia karo kae..
Dm       A            Dm
 ra di pikir aku sing ning kene..
F                       G
 korat-karit tak songgo dewe..

C       F           G            C
kebacut.. kowe sing wis tak perjuangke..
Dm        A          Dm
 saiki nyawang aku wae kowe mburukne..
F       G        C
 roso-roso aku koyo wong ra kangge..

Reff :
  F                       G
 aku sing berjuang akhire aku ketendang..
        Em                       Am
 amergo tresno nganyari kowe nganti lali..
           Dm                      G
 lali karo aku sing wis ngusap eluhmu
              C                           C7
 seprono seprene dadi konco susah senengmu..

  F                       G
 aku sing berjuang akhire aku kau buang..
           Em                          A
 kowe sing tak sayang nanging malah ngilang
             Dm            G
 nyoto tresnomu mung abang lambe..
                F           G     C
 nganggep pengorbananku ora ono artine..

Musik :
Am..Em..F G C..G..
Am G F C Dm G F..G..

C       F           G            C
kebacut.. kowe sing wis tak perjuangke..
Dm        A          Dm
 saiki nyawang aku wae kowe mburukne..
F       G        C
 roso-roso aku koyo wong ra kangge..

Reff :
  F                       G
 aku sing berjuang akhire aku ketendang..
        Em                       Am
 amergo tresno nganyari kowe nganti lali..
           Dm                      G
 lali karo aku sing wis ngusap eluhmu
              C
 seprono seprene dadi konco susah senengmu..

  F                       G
 aku sing berjuang akhire aku kau buang..
           Em                          A
 kowe sing tak sayang nanging malah ngilang
             Dm            G
 nyoto tresnomu mung abang lambe..
                F           G     C
 nganggep pengorbananku ora ono artine..
-A           Dm            G
 nyoto tresnomu mung abang lambe..
                F           G     C
 nganggep pengorbananku ora ono artine..
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Mamnun - KEBACUT (Aku Sing Berjuang, Aku Sing Kau Buang)

Posting Komentar