Chord Gitar Kalung Emas - Didi Kempot

+ Lirik Lagu Kalung Emas - Didi Kempot +

Kalung emas sing ono gulumu Saiki wis malih dadi biru Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu Saiki kowe lali karo aku Kalung emas kuwi biyen tak tuku Tak pasrahke mung kanggo sliramu Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu Ra nyono kowe lali karo aku Loro atiku, atiku keloro-loro Rasane nganti tembus ning dodo Nangisku iki mergo kowe sing njalari Kebangeten opo salahku iki Opo dosaku iki
Intro: 
C Em F G

C                Em
Kalung emas sing ono gulumu
  F         G        C
Saiki wis malih dadi biru
   Dm           G
Luntur koyo tresnamu
       Em     Am
Luntur koyo atimu
   F         Dm       Bb   G
Saiki kowe lali karo aku..

*)
C               Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
    F             G         C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
  Dm           G
Gedhe roso tresnaku
        Em        Am
Yo mung kanggo sliramu
      F        G        C
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
  G                 Am       Em
  Loro atiku..atiku keloro loro
     F          G              C
  Rasane nganti tembus ning dhodo

Intro:
Dm G C

  G                   Am          Em
  Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
       F         D        G
  Kebangeten opo salahku iki

            C Fm G
Opo dosaku iki..

Musik:
C Em F G C
Dm G Em Am F Dm Bb G 

Kembali ke : *), Reff

            C Fm G C
Opo dosaku iki..
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Kalung Emas - Didi Kempot

Posting Komentar