Chord Gitar Alun Alun Nganjuk 2 - Rina Amelia feat Budi

+ Lirik Lagu Alun Alun Nganjuk 2 - Rina Amelia feat Budi +

Intro : 
Am Em Am F Dm Dm Dm E
Am Em Am F Dm Dm Dm E

   Am        Em         Am
lintang.. lintang tak takoni
 F           Dm
opo kowe ngerti
     Dm            Dm  E
wong sing tak tresnani..

  Am      Em          Am
bulan.. kondho yen ra ngerti
    F          Dm
nganti natas wengi
 Dm          Dm
iseh tak goleki..

E
rino lan wengi
     F        Am
sing tak anti-anti
        Dm
nanging neng endi
    E
anggonku nggoleki..

 Am         Em      Am
angin.. sak paran lakumu
   F        Dm
critakno kangenku
 Dm            Dm E
iseh setyo nunggu..

  Am       Em         Am
dino.. minggu ganti sasi
 F           Dm
eluhku ngancani
 Dm          Dm
opo kowe ngerti..

E           F           Am
kutho iki.. wis tak kiteri
       Dm          E         Am
nganti sok kapan tetep tak enteni..

Reff :
Am                     Dm
ning alun-alun nganjuk iki
G                 C
nadyan saiki dadi sepi
Am                  Dm
nanging aku ra biso lali
  E                       F    E
marang janji setyo kang kepatri..

Am                    Dm
gencar-gencar lampune kutho
G                  C
gawe kahanan maleh bedo
Am                    Dm
nanging tresnaku iseh podo
  E                 Am
koyo janji naliko semono..

[Faturing]
A           Dm
cah ayu aku ora lali
G             C         E
tresnamu iseh tak gondheli
A              Dm
kangenku malah soyo ndodro
  E             Am
entenono aku enggal teko..

Musik : 
Am Dm G C E
A Dm Am E Am E

   Am        Em         Am
lintang.. lintang tak takoni
 F           Dm
opo kowe ngerti
     Dm            Dm  E
wong sing tak tresnani..

  Am      Em          Am
bulan.. kondho yen ra ngerti
    F          Dm
nganti natas wengi
 Dm          Dm
iseh tak goleki..

E
rino lan wengi
     F        Am
sing tak anti-anti
        Dm
nanging neng endi
    E
anggonku nggoleki..

 Am         Em      Am
angin.. sak paran lakumu
   F        Dm
critakno kangenku
 Dm            Dm E
iseh setyo nunggu..

  Am       Em         Am
dino.. minggu ganti sasi
 F           Dm
eluhku ngancani
 Dm          Dm
opo kowe ngerti..

E           F           Am
kutho iki.. wis tak kiteri
       Dm          E         Am
nganti sok kapan tetep tak enteni..

Reff :
Am                     Dm
ning alun-alun nganjuk iki
G                 C
nadyan saiki dadi sepi
Am                  Dm
nanging aku ra biso lali
  E                       F    E
marang janji setyo kang kepatri..

Am                    Dm
gencar-gencar lampune kutho
G                  C
gawe kahanan maleh bedo
Am                    Dm
nanging tresnaku iseh podo
  E                 Am
koyo janji naliko semono..

[Faturing]
A           Dm
cah ayu aku ora lali
G             C         E
tresnamu iseh tak gondheli
A              Dm
kangenku malah soyo ndodro
  E             Am
entenono aku enggal teko..
  E             Am
entenono aku enggal teko..
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Alun Alun Nganjuk 2 - Rina Amelia feat Budi

Posting Komentar