Chord Gitar Ora Sido Rabi - Nella Kharisma Ft. Ardrian

+ Lirik Lagu Ora Sido Rabi - Nella Kharisma Ft. Ardrian +

wes suwi aku pengen ngajak rabi awakmu kuwi sing bener tak tresnani basan saiki atiku mbok larani pancen awakmu seneng gawe loro ati aku pengen ngelakoni tresno sing suci marang sliramu sing cocok neng njero ati jebule omonganmu gak iso dipercoyo biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo awakmu kuwi mung iso nggawe ndasku ngelu biyen kowe ngomong ora bakal ngelalekke aku basan saiki awakmu malah sing mundur atiku rasane saiki dadi tambah ajur wes suwi aku pengen ngajak rabi awakmu kuwi sing bener tak tresnani basan saiki atiku mbok larani pancen awakmu seneng gawe loro ati cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe malah saiki kabeh kuwi kok balekne atiku saiki rasane ora karuan mergo tresnoku iki ora kesampean ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo mugo wae awakmu iso ngelalekke aku pancen aku memang dudu jodohmu mergo wong tuwaku cen ora setuju yo wis ben aku pancen dudu jodohmu arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu atiku saiki rasane koyo wong mati mergo aku ro awakmu ora sido rabi penggaweanmu mas wae ora jelas yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu wong tuwaku terus nekokne kowe tapi awakku mung iso maringi janji janji janji cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe malah saiki kabeh kuwi kok balekne atiku saiki rasane ora karuan mergo tresnoku iki ora kesampean ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo mugo wae awakmu iso ngelalekke aku pancen aku memang dudu jodohmu mergo wong tuwaku cen ora setuju yo wis ben aku pancen dudu jodohmu arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu atiku saiki rasane koyo wong mati mergo aku ro awakmu ora sido rabi penggaweanmu mas wae ora jelas yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu wong tuwaku terus nekokne kowe tapi awakku mung iso maringi janji janji janji
(Intro) 
Am Em F C
Am Em G

Am    Em
Wis suwi..
      F             C  G/B
aku pengen ngejak rabi
 Am      Em
Awakmu kuwi..
       F             G
sing bener tak tresnani..
Am       Em
Basan saiki..
   F           C
atiku mbok larani..
   Am      Em
Pancen awakmu..
           F        G
seneng nggawe loro ati..

Am
Aku pengen nglakoni
Em
tresno sing suci
  F
Marang sliramu sing cocok
C
neng njero ati
  Am
Jebule omonganmu
      Em
gak biso dipercoyo
  F
Biyen ngomong tresno
      G
saiki aku kon lungo..

Am
Awakmu kuwi mung iso
  Em
nggawe ndasku ngelu
   F
Mbiyen kowe ngomong
      C
ora bakal nglalekke aku..
Am
Basan saiki awakmu
Em
malah sing mundur
 F
Atiku rasane saiki
G
dadi tambah ajur..

Am    Em
Wis suwi..
      F             C
aku pengen ngejak rabi
 Am      Em
Awakmu kuwi..
       F             G
sing bener tak tresnani..
Am       Em
Basan saiki..
   F           C
atiku mbok larani..
   Am      Em
Pancen awakmu..
           F        G
seneng nggawe loro ati..

(Interlude) 
F  G  F Em Am

       C
Cincin sing mbiyen
         G
tak tukokne gur nggo kowe
  Am
Malah saiki
        Em
kabeh kuwi tok balekne
 F                 C
Atiku saiki rasane ora karuan
   Dm
Mergo tresnoku iki
 G
ora kesampean..

      C
Ikhlasno aku mas
     G
rabi karo wong liyo
  Am
mugo wae awakmu
 Em
iso ngelalekne aku
F              C
Gek aku memang dudu jodohmu
   Dm
mergo wong tuwaku
      G
cen'e ora setuju..

       C
Yo wis dek
           G
aku pancen dudu jodohmu
     Am
Arep diwolak-walik
       Em
kepiye panggah ra biyu
 F
Atiku saiki
       C
rasane koyo wong mati
   Dm
Mergo aku ro awakmu
 G
ora sido rabi..

      C            G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Am
Yen rabi ro aku
     Em
opo arep mbok pakan watu
     F            C
Wong tuwaku terus nekoni kowe
  Dm
Tapi awakku mung iso
  G
maringi janji janji janji

(Interlude) 
Am Em F Dm E
Am G F Dm E
Dm Am Dm E

       C
Cincin sing mbiyen
         G
tak tukokne gur nggo kowe
  Am
Malah saiki
        Em
kabeh kuwi tok balekne
 F                 C
Atiku saiki rasane ora karuan
   Dm
Mergo tresnoku iki
 G
ora kesampean..

      C
Ikhlasno aku mas
     G
rabi karo wong liyo
  Am
mugo wae awakmu
 Em
iso ngelalekne aku
F              C
Gek aku memang dudu jodohmu
   Dm
mergo wong tuwaku
      G
cen'e ora setuju..

       C
Yo wis dek
           G
aku pancen dudu jodohmu
     Am
Arep diwolak-walik
       Em
kepiye panggah ra biyu
 F
Atiku saiki
       C
rasane koyo wong mati
   Dm
Mergo aku ro awakmu
 G
ora sido rabi..

      C            G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Am
Yen rabi ro aku
     Em
opo arep mbok pakan watu
     F            C
Wong tuwaku terus nekoni kowe
  Dm
Tapi awakku mung iso
  G
maringi janji janji janji

(Outro) 
F Em Am Am
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Ora Sido Rabi - Nella Kharisma Ft. Ardrian

Posting Komentar