Chord Gitar Kangen - Nella Kharisma feat. Ilux

+ Lirik Lagu Kangen - Nella Kharisma feat. Ilux +

sayang aku iki kangen karo kowe wes telung tahun aku mbok tinggalne sesek rasane ati ditinggal sang kekasih merana ku hidup sendiri wes suwi ku ngenteni bareng roasi bumi awan bengi ku dungo ngarep kowe teko nganti nangis getih putih kowe tetep ora muleh ra eling janjine sayang aku iki kangen karo kowe wes telung tahun aku mbok tinggalne sesek rasane ati ditinggal sang kekasih merana ku hidup sendiri sepurane ra ngabari, aku iki isek nguli golek rejeki gawe ngajak kowe rabi ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki mung kanggo kowe sampek tekane pati bendino ku wiritan nganti diwedeni setan bendino jumuk wudu’, berdoa nganti khusuk semua itu ku lakukan hanya untuk kamu, sayang ngarep kamu pulang sayang aku iki kangen karo kowe wes telung tahun aku mbok tinggalne sesek rasane ati ditinggal sang kekasih merana ku hidup sendiri sepurane ra ngabari, aku iki isek nguli golek rejeki gawe ngajak kowe rabi ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki mung kanggo kowe sampek tekane pati sayang aku iki kangen karo kowe wes telung tahun aku mbok tinggalne sesek rasane ati ditinggal sang kekasih merana ku hidup sendiri sepurane ra ngabari, aku iki isek nguli golek rejeki gawe ngajak kowe rabi ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki mung kanggo kowe sampek tekane pati ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki mung kanggo kowe sampek tekane pati
capo di fret 6

Intro : 
C G F G C

Reff :
  C              Dm
Sayang aku iki kangen karo kowe
      G                         C 
wes telung tahun aku mbok tinggalne
      Dm                Am
sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
  G                  C
merana ku hidup sendiri..

Musik:
C Dm G C
Dm Am Dm G C

C
Wes sui ku ngenteni bareng rotasi bumi
Dm
awan bengi ku dungo ngarep kowe teko
G
nganti nangis getih putih koe tetep
      C
ora muleh ra ileng janjine

Reff :
  C              Dm
Sayang aku iki kangen karo kowe
      G                         C
wes telung tahun aku mbok tinggalne
      Dm                Am
sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
  G                  C
merana ku hidup sendiri..

    Dm           G      C        Am
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
        Dm           G        C
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    Dm        G          C           Am
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            Dm          G     C
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Musik: 
Dm G C Am
Dm G C

C                                   
Bendino ku wiritan nganti di wedeni setan
Dm
bendino jumuk wudhu berdoa nganti khusyuk
G
semua itu ku lakukan hanya untuk kamu
   C
sayang ngarep kamu pulang..

Reff :
  C              Dm
Sayang aku iki kangen karo kowe
      G                         C
wes telung tahun aku mbok tinggalne
      Dm                Am
sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
  G                  C
merana ku hidup sendiri..

    Dm           G      C        Am
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
        Dm           G        C
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    Dm        G          C           Am
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            Dm          G     C
mung kanggo kowe sampek tekane pati

Reff :
   C              Dm
 Sayang aku iki kangen karo kowe
       G                         C
 wes telung tahun aku mbok tinggalne
       Dm                Am
 sesek rasane ati di tinggal sang kekasih
   G                  C
 merana ku hidup sendiri..

    Dm           G      C        Am
Sepurane ra ngabari aku iki isek nguli
        Dm           G        C
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi..
    Dm        G          C           Am
ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            Dm          G     C
mung kanggo kowe sampek tekane pati

    Dm        G          C           Am
Ojo mikir aku lali sak tenane tresno iki
            Dm          G      C
mung kanggo kowe sampek tekane pati..

Outro:
C Dm G C
F C
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Kangen - Nella Kharisma feat. Ilux

Posting Komentar