Chord Gitar Dilan - Nella Kharisma

+ Lirik Lagu Dilan - Nella Kharisma +

Akeh sing podo kondo do do do Jarene aku bagus gus gus gus Nanging ambune kok prengus ngus ngus ngus Mungkin ra tau adus dus dus dus Sak jane ngganteng nadyan awakku mbuseng Mungkin yen resikan akeh wedok do kedanan Untuku kuning ra tau sikatan Nanging esemanku gawe cewek do deg degkan Mendung peteng langite padang Sedelo meneh piye kok udan Bot abote nggonku golek sandang pangan Ngalor ngidul mung dadi tontonan Iki ngono pancen critane Amergo aku wong ora nduwe Budal ngamen kabeh tonggo podo ngece Sampek kapan ora tak lalek'ake Ngawe awe opo sing mbok karepke Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu Aku nekad mlebu karo jejogetan Iku ngono pancen aku seniman Ngawe awe opo sing mbok karepke Ngguyu ngguyu ora ngerti karepmu Aku nekad mlebu karo jejogetan Yen tak pikir aku dewe melu edan Jane ngganteng nadyan awakku mbuseng Mungkin yen resikan akeh wedok do kedanan Untuku kuning ra tau sikatan Nanging esemanku gawe cewek do deg degkan Ngawe awe opo sing mbok karepke Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu Aku nekad mlebu karo jejogetan Iku ngono pancen aku seniman
no capo!

[intro]

D G A
D G A
D A D A
G A G A
G A G A

[verse]

D              G           D
Akeh sing podo kondo do do do
           A             D
Jarene aku bagus gus gus gus
               G
Nanging ambune kok prengus
          D
Ngus ngus ngus
               A
Mungkin ra tau adus
        D
Dus dus dus

[rap]

D             A
Sak jane ngganteng
                 D
Nadyan awakku mbuseng
                A
Mungkin yen resikan
                  D
Akeh wedok do kedanan
         A               D
Untuku kuning ra tau sikatan
              A
Nanging esemanku
                     D
Gawe cewek do deg degkan

[pre chorus]

   Bm                    D
Mendung peteng langite padang
    G                  A
Sedelo meneh piye kok udan, bot abote nggonku
                E
Golek sandang pangan
          A                  D    A 
Ngalor ngidul mung dadi tontonan

[verse]

       D
Iki ngono pancen critane
                       A
Amergo aku wong ora nduwe, budal ngamen
                  E
Kabeh tonggo podo ngece
         A                  D
Sampek kapan ora tak lalek'ake

[chorus]

       G
Ngawe awe opo sing mbok karepke
           D                  A
Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
      G
Aku nekad mlebu karo jejogetan
       F#                D
Iku ngono pancen aku seniman

       G
Ngawe awe opo sing mbok karepke
           D                  A
Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
      G
Aku nekad mlebu karo jejogetan
       F#                    D
Yen tak pikir aku dewe melu edan

[musik]

G  D  A  F#

[rap]

D             A
Sak jane ngganteng
                 D
Nadyan awakku mbuseng
                A
Mungkin yen resikan
                  D
Akeh wedok do kedanan
         A               D
Untuku kuning ra tau sikatan
              A
Nanging esemanku
                     D
Gawe cewek do deg degkan

[chorus]

       G
Ngawe awe opo sing mbok karepke
           D                  A
Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
      G
Aku nekad mlebu karo jejogetan
       F#                D
Iku ngono pancen aku seniman

       G
Ngawe awe opo sing mbok karepke
           D                  A
Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
      G
Aku nekad mlebu karo jejogetan
       F#                    D
Yen tak pikir aku dewe melu edan

[verse]

   D
Pancen wong ra nduwe koyo ngene rupane
  Em
Kowe pancen seneng ojo di gawe gawe
    A
Ojo di gawe meriang yen kowe pancen sayang
Tulus opo anane
                     D
Mari kita berjuang sayang
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Dilan - Nella Kharisma

Posting Komentar