Chord Gitar Di Maem Teman - Nella Kharisma

+ Lirik Lagu Di Maem Teman - Nella Kharisma +

Pancene kowe kui konco kentel nanging ngopo bojoku tok sleding tekel ora mikir yen aku seneng tenanan lha kok kowe sing kedanan njur mbok pangan di belakang Tanpo kondo kowe lungo malah lungo ro bojoku he dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu neng ngarepku koe apik jebul bojoku tok bribik opo ra ono sing liyo nganti bojoku mok pek Lanangane yo ora mutu modal lambe ita itu kowe minggat ro koncoku ngakune karo ibumu ndilalahe aku ngerti ning ngarepku moto iki jebule kowe in the hoi mbok kiro aku ra ngerti Pancene kowe kui konco kentel nanging ngopo bojoku tok sleding tekel ora mikir yen aku seneng tenanan lha kok kowe sing kedanan njur mbok pangan di belakang yo wes kabeh iki mugo ono hikmahe aku rapopo kowe karo koncoku dewe sing penting aku wes ngolehke opo sing mbok nduwe Hei kowe koncoku panganen bekasku kae Mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis senajan urepmu susah nelongso ngenes lan ngiris yo wes aku tak golek gantine sing luwih modis rumaten bekasku kae sing lambene lambe lamis Pandilakno senajan batin ra trimo isaku mung misuh tekan jam saiki musuh sorry.. aku wes dudu koncomu maneh mergane polahmu sing gawe aku ro kowe dadi geseh Pancene kowe kui konco kentel nanging ngopo bojoku tok sleding tekel ora mikir yen aku seneng tenanan lha kok kowe sing kedanan njur mbok pangan di belakang Pancene kowe kui konco kentel nanging ngopo bojoku tok sleding tekel ora mikir yen aku seneng tenanan lha kok kowe sing kedanan njur mbok pangan di belakang
Intro : 
Gm D# F D

Gm             D#
Pancene kowe kuwi konco kentel
    F               D
nangeng opo bojoku tok sleding tekel
sleding tekel

Int. 
Gm
Gm D# F D
Gm

Reff:
Gm             D#
Pancene kowe kuwi konco kentel
    F               D
nangeng opo bojoku tok sleding tekel
 Gm               D#
ora miker yen aku seneng tenanan
      F                 D
lah kok kowe seng kedanan
njor mbok pangan dibelakang

(Rap1)
Gm
tanpo kondo kuwe lungo malah lungo ro bojoku
D#
heh dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu
F
nengarepku kowe apik jebul bojoku tok bribik
D
opo ra ono sing liyo nganti bojoku meh kopek

Gm
lanange yo ora mutu modal lambe itak ituk
D#
kuwe minggat karo koncoku ngakune karo ibukmu
F
dilalahe aku ngerti neng ngarepe moto iki
D
jebule kowe indehoy mboK kiro aku ra ngerti

Reff:
Gm             D#
Pancene kowe kuwi konco kentel
    F               D
nangeng opo bojoku tok sleding tekel
 Gm               D#
ora miker yen aku seneng tenanan
     F                 D
lah kok kowe seng kedanan
njor mbok pangan dibelakang

(Rap2)
Gm
yo wes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
D#
aku ora popo kowe karo koncoku dewe
F
seng penteng aku wes ngolehke opo seng mbok duwe
D
heh kowe koncoku panganen bekasku kae

Gm
mugo kowe iso dadi pasangan seng romantis
D#
senajan uripmu susah nelongso ngenes lan miris
F
yowes aku tak golek gentine seng luweh modis
D
rumaten bekasku seng lambene lambe lamis

Musik : 
Gm D# F D
[2x]

         Gm
Tak lilakno
               D#
senajan baten rak trimo
  F
isoku mung misoh
          D
kekancan saiki musoh
Gm
Sorry aku wes dudu
   D#
koncomu meneh
    F
mergane polahmu seng gawe
D
aku karo kuwe dadi musoh..

Reff:
Gm             D#
Pancene kowe kuwi konco kentel
    F               D
nangeng opo bojoku tok sleding tekel
 Gm               D#
ora miker yen aku seneng tenanan
     F                 D
lah kok kowe seng kedanan
njor mbok pangan dibelakang

Gm             D#
Pancene kowe kuwi konco kentel
    F               D
nangeng opo bojoku tok sleding tekel
 Gm               D#
ora miker yen aku seneng tenanan
     F                 D
lah kok kowe seng kedanan
                        Gm
njor mbok pangan dibelakang..
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Di Maem Teman - Nella Kharisma

Posting Komentar