Chord Gitar Di Gawe Penak (Bojo Galak 2) - Nella Kharisma

+ Lirik Lagu Di Gawe Penak (Bojo Galak 2) - Nella Kharisma +

Ra Sah Dipikir Nduwe Bojo Sing Galak Urep Mung Sepisan Kudu Digawe Penak Kudu Kuwat Atine Wani Nanggung Bebane Kabeh Dilakoni Yen Wes Ngene Dalane Asem Rasane Kecut Gula Rasane Legi Kabeh Uwes Kebacut Yo Kudu Dilakoni Saking Sabare Aku Ngadepi Kelakuanmu Senengane Nesu-Nesu, Ro Aku Ngejak Padu Tetapku Sayang Aku Bertahan Senajan Bojoku Galak Tak Akan Ku Tinggalkan Tetep Syukuri Wae Trimo Opo Enenge Mungkin Iki Dalane Koe Sing Dadi Jodone Ra Sah Dipikir Nduwe Bojo Sing Galak Urep Mung Sepisan Kudu Digawe Penak Kudu Kuwat Atine Wani Nanggung Bebane Kabeh Dilakoni Yen Wes Ngene Dalane Atiku Wes Kadung Tresno Senajan Atiku Loro Jamu Godong Telo Campur Beras Kencur Kadang Atiku Gelo Nanging Tresnaku Ra Luntur Ibarat Koe Geni Aku Dadai Banyune Yen Koe Muni-Muni Aku Iso Ngademke Koe Mecucu Aku Tetep Ngguyu Kabeh Kekurangamu Melengkapi Uripku Rasah Nganggo Sambat Senajan Kui Berat Demi Koe Bojoku Yo Aku Mesti Kuwat Ora Sah Kenceng-Kenceng Urep Seng Santai Wae Ojo Nganti Sepaneng Mending Ditinggal Karaoke Ra Sah Dipikir Nduwe Bojo Sing Galak Urep Mung Sepisan Kudu Digawe Penak Kudu Kuwat Atine Wani Nanggung Bebane Kabeh Dilakono Yen Wes Ngene Dalane Ra Sah Dipikir Nduwe Bojo Sing Galak Urep Mung Sepisan Kudu Digawe Penak Kudu Kuwat Atine Wani Nanggung Bebane Kabeh Dilakono Yen Wes Ngene Dalane Atiku Wes Kadung Tresno Senajan Atiku Loro Atiku Wes Kadung Tresno Senajan Atiku Loro Nanging Ora Popo
[intro]

          Em                   C
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
              G                 D
Urip mung sepisan kudu digawe penak
             Em                    C
Kudu kuat atine, wani nanggung bebane
            G                    D
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

[interlude]

Em  C  G  D
Em  C  G  D

[verse]

     Em                 C
Asem rasane kecut, gulo rasane legi
      G                 D
Kabeh uwes kebacut yo kudu dilakoni
       Em                 C
Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu
       G                D
Senengane nesu-nesu awakmu ngajak padu

  Em             C
Tapi sayang, aku bertahan
        G                     D
Senajan bojoku galak tak akan ku tinggalkan
      Em                  C
Tetep syukuri wae, terimo opo enenge
        G                   D
Mungkin iki dalane koe seng dadi jodone

[chorus]

  Em               C
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
     G                 D
Urip mung sepisan kudu digawe penak
     Em               C
Kudu kuat atine, wani nanggung bebane
      G                D
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

[verse]

                 Em     C  G  D
Atiku wes kadung tresno
              Em   C  G  D
Senajan atiku loro

  Em                 C
Jamu godong telo, campur beras kencur
       G                       D
Kadang atiku gelo, nanging tresnaku ra luntur
   Em                 C
Ibarat kowe geni, aku dadi banyune
      G                D
Yen kowe muni muni aku iso ngreketke

     Em           C
Kowe mecucu aku tetep ngguyu
      G                  D
Kabeh kekuranganmu melengkapi uripku
  Em                     C
Rasah nganggo sambat senajan kuwi berat
     G                D
Tapi kowe bojoku rela ku meski kuat

[musik]

Em  C  G  D
Em  C  G  D
Em  C  G  D
Em  C  G  D  Em

[verse]

   C              G
Orasah kenceng kenceng
     D            Em
Urip sing sante wae
    C          G
Ojo nganti sepaneng
          D            Em  C
Mending ditinggal karaoke

[chorus]

          Em                   C
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
              G                 D
Urip mung sepisan kudu digawe penak
             Em                    C
Kudu kuat atine, wani nanggung bebane
            G                    D
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

[verse]

                 Em     C  G  D
Atiku wes kadung tresno
              Em   C  G  D
Senajan atiku loro

  Em                 C
Jamu godong telo, campur beras kencur
       G                       D
Kadang atiku gelo, nanging tresnaku ra luntur
   Em                 C
Ibarat kowe geni, aku dadi banyune
      G                D
Yen kowe muni muni aku iso ngreketke

     Em           C
Kowe mecucu aku tetep ngguyu
      G                  D
Kabeh kekuranganmu melengkapi uripku
  Em                     C
Rasah nganggo sambat senajan kuwi berat
     G                D
Tapi kowe bojoku rela ku meski kuat

[musik]

Em  C  G  D
Em  C  G  D
Em  C  G  D
Em  C  G  D  Em

[verse]

   C              G
Orasah kenceng kenceng
     D            Em
Urip sing sante wae
    C          G
Ojo nganti sepaneng
          D            Em  C
Mending ditinggal karaoke

[chorus]

          Em                   C
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
              G                 D
Urip mung sepisan kudu digawe penak
             Em                    C
Kudu kuat atine, wani nanggung bebane
            G                    D
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

          Em                   C
Rasah dipikir duwe bojo sing galak
              G                 D
Urip mung sepisan kudu digawe penak
             Em                    C
Kudu kuat atine, wani nanggung bebane
            G                    D
Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

[verse]

                 Em     C  G  D
Atiku wes kadung tresno
              Em   C  G  D
Senajan atiku loro

                 Em     C  G  D
Atiku wes kadung tresno
              Em   C  G  D
Senajan atiku loro
              Em
Nanging ora popo
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Di Gawe Penak (Bojo Galak 2) - Nella Kharisma

Posting Komentar