Chord Gitar Bojo Keplese - Nella Kharisma

+ Lirik Lagu Bojo Keplese - Nella Kharisma +

Wes tak retak retak ne Wes tak takok takok ne Nyatane koncomu do meneng ae… Tibane Kowe preman Ndak doyan penggawean Sedino dino mung seneng kluyuran Wes tak tutup tutupi Wis tak rapet rapeti Nyatane Kowe malah soyo dadi… Rupo pancene ngganteng Ketoro katon anteng Tibane mung gawe endasku puyeng… Ku nyambut gawe Nggolekne kowe Tapi kowe malah soyo kleca klece Macakmu dukun… Mangano sabun… Wis ra kuat ngempet Aku trimo good bye Aku wong Lanang ngganteng… Iseh akeh sing antri… Prawan rondho ngenteni Kabeh Podo njaluk rabi. Cukupo tak kedepi Mesti kintel ora’ Bali Rapercoyo njajalo Meski wae kowe kegi Kowe kegedean gr Nganti koyo wong kentir awak kebak tatoan Gambar nogo, gambar ulo Ulo ulo sawung ngakumu yo panggah joko Ndisik di kandani Tapi aku ra percoyo… Aku kok pasani pati geni telung dino ilmu dukun jowo mandine tang puluh dino nggawe bulu perindu ben aku rindu padamu sekarang konangan terlanjur dadi bojomu Ku nyambut gawe Ngolekno kowe tapi kowe malah soyo kleca klece Macakmu dukun… Mangano sabun… Wis ra kuat ngempet Aku trimo good bye Aku wong Lanang ngganteng… Iseh akeh sing antri… Prawan rondho ngenteni Kabeh Podo njaluk rabi. Cukupo tak kedepi Mesti kintel ora’ bali Ra percoyo njajalo Meski wae kowe kegi Kowe kegedean gr Nganti koyo wong kentir awak kebak tatoan Gambar nogo, gambar ulo Ulo ulo sawung ngakumu yo panggah joko Ndisik di kandani Tapi aku ra percoyo… Aku kok pasani pati geni telung dino ilmu dukun jowo mandine tang puluh dino nggawe bulu perindu ben aku rindu padamu sekarang konangan terlanjur dadi bojomu Wes kadong keplese… Opo mending tak tombokne..eeee
Intro: 
G D Em A D

        D
Wes tak retak retak ne
        D
Wes tak takok takok ne
     D                    A
Nyatane koncomu do meneng ae
    A
Tibane Kowe preman
         A
Nggak doyan penggawean
    A                       D
Sedino dino mung seneng kluyuran..

        D
Wes tak tutup tutupi
        D
Wis tak rapet rapeti
     D                   A
Nyatane kowe malah soyo ndadi
      A
Rupo pancene ngganteng
    A
Ketoro katon anteng
     A                    D      D7
Tibane mung gawe endasku puyeng

*)
           G
Ku nyambut gawe
          D
Nggolekne kowe
      Em          A
Tapi kowe malah soyo
         D  D7
kleca klece..
          G
Macakmu dukun
          D
Mangano sabun
         Em
Wis ra kuat ngempet
 A              D
Aku trimo good bye..

Reff:
     Bm
Aku wong Lanang ngganteng Iseh akeh sing antri
       Em
Prawan rondho ngenteni Kabeh Podo njaluk rabi.
     G          A
Cukupo tak kedepi
          D         Bm
Mesti kinthil ora bali
      Em        A
Rapercoyo njajalo
        D
Meski wae kowe kegi

     Bm
Kowe kegedean GR Nganti koyo wong kentir
     Em
awak kebak tatoan Gambar nogo, gambar ulo
 G        A
Ulo ulo sawung
        D            Bm
ngakumu yo panggah joko
    Em         A
Ndisik di kandani
       D
Tapi aku ra percoyo

Musik: 
D Em A D
Bm Em A D

#)
 D
Aku kok pasani
       D
pati geni telung dino
  D
ilmu dukun jowo
         A
mandine tang puluh dino
        A
nggawe bulu perindu
        A
ben aku rindu padamu
     A
sekarang konangan terlanjur
D           D7
dadi bojomu..

*)
           G
Ku nyambut gawe
          D
Nggolekne kowe
      Em          A
Tapi kowe malah soyo
         D  D7
kleca klece..
          G
Macakmu dukunÉ
          D
Mangano sabunÉ
         Em
Wis ra kuat ngempet
 A              D
Aku trimo good bye..

Reff:
     Bm
Aku wong Lanang ngganteng Iseh akeh sing antri
       Em
Prawan rondho ngenteni Kabeh Podo njaluk rabi.
     G          A
Cukupo tak kedepi
          D         Bm
Mesti kinthil ora bali
      Em        A  
Rapercoyo njajalo
        D
Meski wae kowe kegi

      Bm
Kowe kegedean GR Nganti koyo wong kentir
    Em
awak kebak tatoan
Gambar nogo, gambar ulo
 G        A
Ulo ulo sawung
        D            Bm
ngakumu yo panggah joko
    Em         A
Ndisik di kandani
       D
Tapi aku ra percoyo

#)
 D
Aku kok pasani
       D
pati geni telung dino
  D
ilmu dukun jowo
         A
mandine tang puluh dino
        A
nggawe bulu perindu
        A
ben aku rindu padamu
     A
sekarang konangan terlanjur
D   
dadi bojomu..

       G        D
Wes kadong keplese
        Em      A     D
Opo mending tak tombokne..eee..
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Bojo Keplese - Nella Kharisma

Posting Komentar