Chord Gitar Alon Alon Wae - Nella Kharisma

+ Lirik Lagu Alon Alon Wae - Nella Kharisma +

kabur kanginan tresnamu mabur ilang semono tresnomu biyen tak gadang-gadang ngempet loroku ra ngiro kandas tresnoku mending aku sing lungo alon alon kowe tak lalekno ibarat tresnoku gede koyo ombak sing nabrak karang nanging atimu koyo watu iku kasunyatan wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu wes tiwas kejeron loro ono njero atiku wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu wes tiwas kejeron kadung kependem njero dodoku wes tak lilakne kabeh ben dadi kenangan senadyan abot mergo sing tak gadang jebol wes ilang tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan mending tak lilakne awakmu sing tak sayang tresnomu ben ambyar ilang kabur kanginan tresnamu mabur ilang semono tresnomu biyen tak gadang-gadang ngempet loroku, ra ngiro kandas tresnoku mending aku sing lungo alon alon kowe tak lalekno ibarat tresnoku gede koyo ombak sing nabrak karang nanging atimu koyo watu iku kasunyatan wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu wes tiwas kejeron loro ono njero atiku wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu wes tiwas kejeron, kadung kependem njero dodoku wes tak lilakne kabeh ben dadi kenangan senadyan abot mergo sing tak gadang jebol wes ilang tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan mending tak lilakne awakmu sing tak sayang tresnomu ben ambyar ilang
(Intro) 
C G Am G F C Dm G
C G Am G F C Dm G

C          G         Am        G
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
  F          C        Dm           G
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
C           G       Am              G
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
   F             C
Mending aku seng lungo
      Dm           G
alon alon kowe tak lalekno

 F           G
Ibarat tresnoku gedhe
        C        Bm     Am
koyok ombak seng nabrak karang
        F             G        C
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

C               G
Wes alon-alon wae
         Am             G
tak lalekne kabeh ceritamu
Dm            Am
Wes tiwas kejeron
      F         G
loro ono njero atiku
C               G
Wes alon-alon wae
         Am             G
tak lalekne kabeh ceritamu
Dm            Am
Wes tiwas kejeron
         F              G
kadung kependem njero dodoku

C
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  G
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang
Am
 tiwas nambah kejeron
Am
 Mergo aku kelangan
G
 mending tak lilakne
G
 Awakmu seng tak sayang
G
 Tresnomu ben ambyar ilang

(Interlude) 
C G Am G F C Dm G

C          G         Am        G
Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
  F          C        Dm           G
Semono tresnamu biyen tak gadang-gadang
C           G       Am              G
Ngempet loroku rangiro kandas tresnoku
   F             C
Mending aku seng lungo
      Dm           G
alon alon kowe tak lalekno

 F           G
Ibarat tresnoku gedhe
        C        Bm     Am
koyok ombak seng nabrak karang
        F             G        C
Nanging atimu koyok watu iku kasunyatan

C               G
Wes alon-alon wae
         Am             G
tak lalekne kabeh ceritamu
Dm            Am
Wes tiwas kejeron
      F         G
loro ono njero atiku
C               G
Wes alon-alon wae
         Am             G
tak lalekne kabeh ceritamu
Dm            Am
Wes tiwas kejeron
         F              G
kadung kependem njero dodoku

C
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  G
Senajan abot mergo
seng tak gadang jebul wes ilang
Am
 tiwas nambah kejeron
Am
 Mergo aku kelangan
G
 mending tak lilakne
G
 Awakmu seng tak sayang
G
 Tresnomu ben ambyar ilang

(Outro) 
C G C
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Alon Alon Wae - Nella Kharisma

Posting Komentar