Chord Gitar Sayang - Via Vallen

+ Lirik Lagu Sayang - Via Vallen +

Sayang Opo kowe krungu jerit e ati ku Mengharap engkau kembali Sayang Nganti memutih rambut ku Rabakal luntur treno ku Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu Duko pujane ati nanging koe ora ngerti Kowe wes tak wanti wanti Malah jebul sak iki koe mblenjani janji Jare sehidup semati nanging opo bukti Kowe medot tresno ku demi wedoan liyo Yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten Merana urip ku Aku welasno kangmas aku mesakno aku Aku nangis, nganti metu eluh getih putih Sayang Opo kowe krungu, jerit e ati ku Mengharap engkau kembali Sayang Nganti memutih rambut ku Ra bakal luntur tresno ku Hari demi hari uwes tak lewati Yen pancen dalane kudu kuat ati Ibarate sego uwes dadi bubur Nanging tresno iki ora bakal luntur Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu Ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu Wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku Nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten Merana urip ku Aku welasno kangmas aku mesakno aku Aku nangis, nganti metu eluh getih putih Sayang opo krungu tangis e ati ku Mengharap koe bali nang jero ati iki Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci Aku marang sliramu jero ning ati Aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati Mung kango sliramu Cinta mu tetap abadi Selamanya sampai akhir hayat ini Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten Merana urip ku Aku welasno kangmas aku mesakno aku Aku nangis, nganti metu eluh getih putih Percoyo opo pemujamu Cintamu tetap abadi
[intro] 
A# C Am Dm Gm C F 

  F                Am 
Sayang opo kowe krungu  
            Dm 
Jerit e ati ku 
                 Am 
Mengharap engkau kembali 
  A#       C          Am    Dm 
Sayang nganti memutih rambutku 
   Gm    C          F 
Ra bakal luntur tresnoku 

F 
Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko atiku 
Am 
Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu 
Dm 
Duko pujane ati nanging koe ora ngerti 
Am 
Kowe wes tak wanti wanti malah jebul  
A#                  C 
saiki koe mblenjani janji 
             Am                    Dm 
jare sehidup semati nanging opo bukti 
               A#                  C 
kowe medot tresnoku demi  wedoan liyo 
            F 
yowes ora popo insyaallah aku iso lilo 

Dm                  Am                 A# 
meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten 
    C      F 
merana uripku 
    A#          C       Am       Dm 
aku welasno kangmas aku mesakno aku 
       A#                     C 
aku nangis nganti metu eluh getih putih 

[chorus] 
  F                Am 
Sayang opo kowe krungu  
            Dm 
Jerit e ati ku 
                 Am 
Mengharap engkau kembali 
  A#       C          Am    Dm 
Sayang nganti memutih rambutku 
   A#    C          F 
Ra bakal luntur tresnoku 

F 
Hari demi hari uwes tak lewati 
Am 
yen pancen dalane kudu kuat ati 
Dm 
Ibarate sego uwes dadi bubur 
Am 
nanging tresno iki ora bakal luntur 
A#              C 
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu 
Am             Dm 
ora ono liyane sing isoh dadi penggantimu 
A#             C                   F 
Wes kanggo awakmu seng cocok neng atiku 
nganti rambutku putih atimu ra bakal krungu 

Dm                  Am                 A# 
meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten 
    C      F 
merana uripku 
    A#          C       Am       Dm 
aku welasno kangmas aku mesakno aku 
       A#                     C 
aku nangis nganti metu eluh getih putih 

[chorus] 
  F                Am 
Sayang opo kowe krungu  
            Dm 
Jerit e ati ku 
                 Am 
Mengharap engkau kembali 
  A#       C          Am    Dm 
Sayang nganti memutih rambutku 
   A#    C          F 
Ra bakal luntur tresnoku 

F 
sayang opo krungu tangis e ati ku 
Am 
mengharap koe bali nang jero ati iki 
Dm 
nganti rambutku putih  tangis eloh dadi getih 
Am 
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci 
A#                 C 
aku marang sliramu jero ning ati 
aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati 
A#                 C   
mung kango sliramu cinta mu tetap abadi 
F 
selamanya sampai akhir hayat ini 

Dm                  Am                 A# 
meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten 
    C      F 
merana uripku 
    A#          C       Am       Dm 
aku welasno kangmas aku mesakno aku 
       A#                     C 
aku nangis nganti metu eluh getih putih 

[chorus] 
  F                Am 
Sayang opo kowe krungu  
            Dm 
Jerit e ati ku 
                 Am 
Mengharap engkau kembali 
  A#       C          Am    Dm 
Sayang nganti memutih rambutku 
   A#    C          F 
Ra bakal luntur tresnoku 

F             A# 
Percoyo opo bebujamu 
            C        F 
cintamu kan tetap abadi
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Sayang - Via Vallen

Posting Komentar