Chord Gitar Kagem Maestro - Erick Sukirgenk

+ Lirik Lagu Kagem Maestro - Erick Sukirgenk +

Hawane esuk iki kok ra koyo biasane… Nratap atiku pas krungu kabare… Suarane sing ngademne ati sak bendinane.. Saiki ninggal lunga sak lawase…. Rasa kelangan kerasa nganti pulunge ati… Ing sak kabehe uwong sing nresnani… Jagade nuswantoro muji lan melu nyekseni… Sugeng tindak Mas karyamu abadi… Reff** Amung donga lan pamujiku.. Nderekne budale ing pasareanmu.. Kagem kang mas maestro lagu… Suwargone Gusti langgeng mring sliramu…
[Intro]

C Dm G C
F  C Am Dm G C G

    C                  F
hawane esuk iki kok ra koyo biasane
   G                      C
nratap atiku pas krungu kabare
   F                      C   G/B    Am
suarane sing ngademne ati sak bendinane
   Dm                       G
saiki ninggal lunga sak lawase..

     C                   F
rasa kelangan kerasa nganti pulunge ati
        G                       C
ing sak kabehe uwong sing nresnani
    F                      C  G/B     Am
jagade nuswantoro muji lan melu nyekseni
       Dm                    G
sugeng tindak Mas karyamu abadi..

[Reff]

         C           F
 amung donga lan pamujiku
          G                C   G
 nderekne budale ing pasareanmu
            C           F
 kagem kang mas maestro lagu
        G                          C
 suwargone Gusti langgeng mring sliramu..

[Musik]

Dm G C Am Dm G C
F  C Am Dm G C G

     C                   F
rasa kelangan kerasa nganti pulunge ati
        G                       C
ing sak kabehe uwong sing nresnani
    F                      C  G/B     Am
jagade nuswantoro muji lan melu nyekseni
       Dm                    G
sugeng tindak Mas karyamu abadi..

[Reff]

         C           F
 amung donga lan pamujiku
          G                C   G
 nderekne budale ing pasareanmu
            C           F
 kagem kang mas maestro lagu
        G                          C   G
 suwargone Gusti langgeng mring sliramu..

         C           F
 amung donga lan pamujiku
          G                C   G
 nderekne budale ing pasareanmu
            C           F
 kagem kang mas maestro lagu
        G                          C
 suwargone Gusti langgeng mring sliramu..
        Dm           G            F
 suwargone Gusti langgeng mring sliramu..

[Outro]

F  Em  Dm G C
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Kagem Maestro - Erick Sukirgenk

Posting Komentar