Chord Gitar Jomblo Happy - Jihan Audy

+ Lirik Lagu Jomblo Happy - Jihan Audy +

Kapan aku iso nduwe pacar ngganteng lan gemati Soko akehe wong lanang ra ono sing nyantol siji Opo pancen aku di takdirke dadi jomblo abadi Urip cukup ora kurang nanging keroso sepi Jarene simbokku mikiro sekolah disek Bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo Terus piye nasibe awaku Sing nganti saiki iseh dadi jomblo Rasane ngenes nek dadi jomblo Pas nyawang wong liyo sing wes nduwe bojo Arep dolan isone mung dewe Ra koyo koncone sing ngejak bojone Mubeng mubeng muteri kutho Sopo ngerti entuk gebetan Ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan Atiku loro sakno tenan Kapan nduwe pacar Pacar mana pacar mana pacar mana Yang bisa membuatku bahagia Senadyan jomblo nanging kudu happy Jomblo happy jomblo happy jomblo happy Kalau jodoh nggak bakalan pergi Pas lagi ngopi Ono wong lanang nganggo klambi abang Ketok ngganteng tenan ora suwe tak jak kenalan Eh jebul bocahe ngaku isek jomblo Lha sesuke dolan neng omahe Aku mancal gas sak polle Tekan nggone malah mbrebes mili Mergo kedisikan ono sing marani Kapan nduwe pacar Pacar mana pacar mana pacar mana Yang bisa membuatku bahagia Senadyan jomblo nanging kudu happy Jomblo happy jomblo happy jomblo happy Kalau jodoh nggak bakalan pergi Bim salabim abra kadabra Aku kudu piye ben ra jomblo meneh Kabeh wes tak lakoni tanpo maen nyeleneh Tak enteni jodoku nganti aku jeleh Untung uripku iki ora kurang piknik Senajan isek jomblo aku ora panik Di gowo santai koyo neng pantai Iseh akeh konco sing marake happy Kapan nduwe pacar Pacar mana pacar mana pacar mana Yang bisa membuatku bahagia Senadyan jomblo nanging kudu happy Jomblo happy jomblo happy jomblo happy Kalau jodoh nggak bakalan pergi
[Intro]
Em

  Em
kapan aku iso nduwe pacar ganteng lan gemati
  Bm
soko akehe wong lanang ra ono sing nyanthol siji
 C                                       D
opo pancen aku ditakdirke dadi jomblo abadi
                                       Em
urip cukup ora kurang nanging keroso sepi

                                 Bm
jarene simbokku mikiro sekolah disek
                                          C
bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo
                                     D
terus piye nasibe awakku sing nganti saiki
isih dadi jomblo

    Em                    D
rasane ngenes nek dadi jomblo
                                       Bm
pas nyawang wong liyo sing wes nduwe bojo
                        C
arep dolan isone mung dewe
             D                  Em
ra koyo koncone sing ngejak bojone

                       D
mubeng mubeng muteri kuto
                      Bm
sopo ngerti entuk gebetan
                                   C
ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan
   D               Em
atiku loro sakno tenan

[Chorus]
            Bm
kapan nduwe pacar
        D                       C
pacar mana, pacar mana, pacar mana
       G                Bm
yang bisa membuatku bahagia

        Em                  Bm
senajan jomblo nanging kudu happy
          D                           C
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
                  Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi

[Interlude]
Em Bm C D
Em Bm C D

      Em
pas lagi ngopi
           D
ono wong lanang nganggo klambi abang
                 Bm
kethok ganteng tenan
                     C
ora suwi tak jak kenalan
              D                Em
eh jebule bocahe ngaku isih jomblo

                         Bm
lha sesuke dolan ning omahe
                     D
aku pancal gas sak pole
                             C
tekan nggone malah mbrebes mili
             D                Em
mergo kedhisikan ono sing marani

[Chorus]
            Bm
kapan nduwe pacar
        D                       C
pacar mana, pacar mana, pacar mana
       G                Bm
yang bisa membuatku bahagia

        Em                  Bm
senajan jomblo nanging kudu happy
          D                           C
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
                  Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi

Em
bim salabim abrakadabra
 Bm
aku kudu piye ben ra jomblo maneh
      C
kabeh wes tak lakoni tanpo maen nyeleneh
    D                           Em
tak enteni jodohku nganti aku jeleh

                                 Bm
penting uripku iki ora kurang piknik
                              C
senajan isih jomblo aku ora panik
             C
digowo santai koyo ning pantai
D                                Em
 isih akeh konco sing marakke happy

[Chorus]
            Bm
kapan nduwe pacar
        D                       C
pacar mana, pacar mana, pacar mana
       G                Bm
yang bisa membuatku bahagia

        Em                  Bm
senajan jomblo nanging kudu happy
          D                           C
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
                  Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Jomblo Happy - Jihan Audy

Posting Komentar