Chord Gitar Bojoku Galak - Via Vallen

+ Lirik Lagu Bojoku Galak - Via Vallen +

wis nasibe kudu koyo ngene nduwe bojo kok ra tau ngapenake seneng muring, omongane sengak kudu tak trimo, bojoku pancen galak saben dino rasane ora karuan ngerasake bojoku sing ra tau perhatian nanging piye maneh atiku wes kadung tresno senajan batinku ngampet ono njero dada yo wes ben nduwe bojo sing galak yo wes ben sing omongane sengak seneng nggawe aku susah nanging aku wegah pisah tak tompo nganggo tulus ning ati tak trimo sliramu tekan saiki mungkin wes dadi jodone senajan kahanane koyo ngene sungguh keterlaluan bojoku sing saiki kliru sitik wae aku mesti diseneni ameh dolan ro konco kok ora diolehke senenange nuduh dikira lungo ro liyane yen wes ngono aku mung iso meneng tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng di matamu aku iki ora tau bener kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene ibarate dele sing uwis dadi tempe kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane abote nduwe bojo sing galak lek ra keturutan senengane mencak-mencak ra usah digetuni aku kudu kuat ati nganti tekan mati sliramu tetep ning ati distel kendo wae, tak nikmati uripe senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi tetep cinta senajan bojoku galak yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene
[Intro:]

D A Bm A
G D Em A

     D        A      Bm   A
Wes nasipe kudu koyo ngene

Em             D            A
Duwe bojo kok ra tau ngepenakke

F#m               B     Em
Seneng muring omongane sengak

    G             A          D
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

D              A     Bm   A
Saben dino rasane ora karuan

     Em              D           A
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian

    F#m             B                 Em
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno

     G                   A           D
Senajan bathinku ngempet ono jero dodo

[Reff:]

       D                    A
Yo wes ben duwe bojo sing galak

       Bm                  A
Yo wes ben sing omongane sengak

    G                 D
Seneng nggawe aku susah

    G                A
Nanging aku wegah pisah

   D                         A
Tak tompo nganggo tulus ning ati

   Bm                        A
Tak trimo sliramu tekan sak iki

    G               D
Mungkin wes dadi jodone

     G           A        D
Senajan kahanane koyo ngene

D                A                    Bm
Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki

       A                    G
Kleru sitik wae aku mesti diseneni

          D                    Em
Ameh dolan ra konco kok ora di olehke

           A                  D
Senengane nuduh dikiro lungo ro liane

      A                    Bm
Yen wes ngono aku mung iso meneng

       A                            G
Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng

       D                   Em
Dimatamu aku iki ora tau bener

      A                        D    A
Kabeh mbok salahno rumongso wes paling pinter

[Reff:]

    D                    A
Yo wes ben duwe bojo sing galak

       Bm                  A
Yo wes ben sing omongane sengak

    G              D
Seneng nggawe aku susah

    G                A
Nanging aku wegah pisah

    D                    A
Tak tompo nganggo tulus ning ati

   Bm                  A
Tak trimo sliramu tekan sak iki

      G             D
Mungkin wes dadi jodone

       G          A        D
Senajan kahanane koyo ngene

D                        A
Ibarate dele seng uwes dadi tempe

Bm                               A
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane

G                   D
Abote duwe bojo seng galak

      G                      A
Ne ra keturutan senengane mencap mencap

    D                          A
Gak usah di getuni aku kudu kuat ati

Bm                            A
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati

G                           D
Wes stel kendo wae tak nikmati uripe

G                  A                      D
Senajane galak bojoku pancen seng ganteng dewe

G          A            F#m             Bm
Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi

     G          A         D
tetap cinta senajan bojoku galak

[Music:]

D A Bm A
G D G A
D A Bm A
G D Em A

Back to Reff (x2)
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Bojoku Galak - Via Vallen

Posting Komentar