Chord Gitar Sepine Wengi - Vivi Voletha

+ Lirik Lagu Sepine Wengi - Vivi Voletha +

cobo sawangen langit wengi iki kemerlip lintang nambahi kangene ati opo ra kelingan naliko pacaran koe nate janji ra bakal mbok blenjani nanging saiki koe ono ngendi tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo mugo awakmu neng kono biso bahagio aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki yen ujunge bakalan aku nandang loro ati neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo mugo awakmu neng kono biso bahagio aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki yen ujunge bakalan aku nandang loro ati
capo: 1st fret

[intro]

Bb F Gm C F

[verse]

     F
Cobo sawangen langit
      Am
Wengi iki
         Bb
Kemerlip lintang
     C          F
Nambahi kangene ati
       F
Opo ra kelingan naliko
  Am
Pacaran
      Bb
Koe nate janji
     C              F
Ra bakal mbok blenjani

[chorus]

          Bb       F
Nanging saiki koe ono ngendi
    Gm           C
Tekomu tanpo semayan
     F
Lungamu tanpo pamitan

       Bb
Neng kene aku ngenteni
     F
Sliramu karo dedongo
     Gm            C
Mugo awakmu neng kono
       F
Biso bahagio

    Bb
Aku ra bakal dolanan
       F
Seng jenenge tresno iki
       Gm           C
Yen ujunge bakalan aku
          F
Nandang loro ati

[interlude]

Bb F Gm C F
Bb F Gm C F

[chorus]

          Bb       F
Nanging saiki koe ono ngendi
    Gm           C
Tekomu tanpo semayan
     F
Lungamu tanpo pamitan

       Bb
Neng kene aku ngenteni
     F
Sliramu karo dedongo
     Gm            C
Mugo awakmu neng kono
       F
Biso bahagio

    Bb
Aku ra bakal dolanan
       F
Seng jenenge tresno iki
       Gm           C
Yen ujunge bakalan aku
          F
Nandang loro ati

[outro]

Bb F Gm C F
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Sepine Wengi - Vivi Voletha

Posting Komentar