Chord Gitar Rembulan (Rembulan Ing Wengi) - Ipa Hadi Sasono

+ Lirik Lagu Rembulan (Rembulan Ing Wengi) - Ipa Hadi Sasono +

rembulan ing wengi tansah anyekseni endah paras manis esem lan guyumu ginambar ing bathin tan biso nglalekke yekti..nimas ora ono liyane.. tatapan netramu nembus ing atiku agawe aku mung mikirne sliramu cahyaning rembulan kalah klawan esemmu amung.. nimas... howoning njero bathin pengen tansah sesanding yo mung karo nimas atiku mung kanggo nimas.. nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan iku pancen dalan supoyo tresno iki.. bakal kasembadan..
[Intro]

Em Bm C G
G D/F# Em D G
      
    G
rembulan ing wengi
    C
tansah anyekseni
   D
endah paras manis
         G      G D/F#
esem lan guyumu
  Em         Bm    
ginambar ing bathin
    C           G
tan biso nglalekke
Am       D
yekti..nimas
          G    D
ora ono liyane..

G
tatapan netramu
   C
nembus ing atiku
 D
agawe aku mung
         G      G D/F#
mikirne sliramu
   Em         Bm
cahyaning rembulan
        C        G
kalah klawan esemmu
 Am        D
amung.. nimas...

[Reff]

    Em           Bm
howoning njero bathin
        C          G
pengen tansah sesanding
   C           G
yo mung karo nimas
      Am            B
atiku mung kanggo nimas..

       Em       Bm
nadyan akeh pepalang
         C           G
ngalangi dalan katresnan
    Am           G
iku pancen dalan supoyo
    Am     D            Em
tresno iki.. bakal kasembadan..

[Outro]

Em Bm C G
G D/F# Em D G
TAG : Lagu indonesia, terbaru, populer
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Rembulan (Rembulan Ing Wengi) - Ipa Hadi Sasono

Posting Komentar