Chord Gitar Lemah Teles - Happy Asmara

[Intro]

C G/B Am A
Dm A Fm G

C G/B Am
jujur.. ati iki loro
F           G            C
durung iso.. nompo kenyataan
E                      A
tanduran sing wes tak sirami
Dm
maleh dadi awu ireng
 G
di obong karo kahanan

C            G/B        Am
mbiyen janji bareng bareng
F             G              C
ngrasakke susah lan seneng
E                   Am
saiki kowe medotke angen angen
      F                        G
tak kuatke ati yen kudu kelangan

[Chorus]

    C                         G
kowe mbelok ngiwo nengen
Am                     Em
tanpo nguwaske mburi
   F                         Em
tak tabrak kowe loro
 Dm                   G
iki salahe sopo

 C                     G
yen kowe wes ra tresno
  Am                   Em
ngomong ojo t’rus lungo
F                    Em
awas nemoni apes
Dm
lemah teles
 G                    C
Gusti sing.. bakal mbales

+ Lirik Lagu Lemah Teles - Happy Asmara +

Jujur ati iki loro Durung biso nompo kenyataan Tanduran sing wes tak sirami Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan Biyen janji bareng bareng Ngrasakne susah lan seneng Saiki kowe medetke angen angen Tak kuatne ati yen kudu kelangan Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Lemah Teles - Happy Asmara

Posting Komentar