Chord Gitar Happy Asmara - Madiun Ngawi

[Intro]

Dm F C Am 

C                G
Terminal Madiun Ngawi
Em
Kenanganku
C
Ora bakalan
           Am
Aku ngelalekke

Am   
Mbiyen Jaman Semono
D                 G
aku nduwe pacar
Em
Anake Pak Tukiran
G                  D
Bakul pecel ono neng Pinggir prapatan

C                        G
Terminal Madiun Ngawi
Em
Nggen dolanku
         C
Ora bakalan
            Am
Aku ngelalekke

Am                  Em            
Mbiyen jaman semono
D              G    Em
Kowe janji karo aku
D
Nanging nyatane
                   G
Kowe nginggkari janjimu

G
Yen aku kangen
            C
Kangen karo sliramu
    D    
Tak sawang sawang
                G
Potomu neng dompetku

D            
Yen aku kangen
      G         C
Kangen karo sliramu
C                D
Tak elus elus potomu
         G
Neng dompetku

 
G       Em
Opo kowe ra kroso
 C               G
Tak batin saben dino
 G         Am
Ra bakal ilang 
 D              G
Jenengmu Neng atiku

E            C
Opo kowe ra kroso
G            Em
Tak batin saben dino
Am 
Ra bakal ilang
D                G
Potomu neng dompetku

[Music]

D G Dm 
C Am D Em

+ Lirik Lagu Madiun Ngawi - Happy Asmara +

Royal Music Ora lali toh janjine ning pasar Sambi? Ora ditinggal Gayane iso ae Tangane, Gik, tangane, Gik Happy Asmara Terminal Madiun Ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake Pak Tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Iki loh Emoh aku Yen aku kangen, kangen karo sliramu Tak sawang-sawang fotomu ning dompetku Yen aku kangen, kangen karo sliramu Tak elus-elus fotomu ning dompetku Opo kowe ra keroso tak batin saben dino? Ra bakal ilang fotomu ning dompetku Opo kowe ra keroso tak batin saben dino? Ra bakal ilang jenengmu ning Royal Music, eco loh Madiun, Ngawi, Ngawi, Madiun Tangan mana lagi yang akan aku pegang? Pargoy sek Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen, kangen karo sliramu Tak sawang-sawang fotomu ning dompetku Yen aku kangen, kangen karo sliramu Tak elus-elus fotomu ning dompetku Opo kowe ra keroso tak batin saben dino? Ra bakal ilang fotomu ning dompetku Opo kowe ra keroso tak batin saben dino? Ra bakal ilang jenengmu ning atiku
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Happy Asmara - Madiun Ngawi

Posting Komentar