Chord Gitar Akhire Cidro - Guyon Waton

+ Lirik Lagu +

Semendal Roso Ning Dodo Naliko Kowe Teko Ngowo Tresno Ning Atimu Mbiyen Aku Wes Kondo Ojo Ngasih Tresno Marang Aku Sing Nuli Loro Mergo Tresno Nanging Iki Penjalukanmu Sing Njaluk Atimu Kowe Sing Nggawe Tresno Aku Tresno Iki Wes Tak Jogo Tak Simpen Ning Dodo Neng Akhire Kowe Sing Cidro Piye Kok Dadi Ngene Tresnaku Kowe Sing Nggawe Kowe Sing Nggawe Aku Tresno, Kok Kowe Sing Ngliyo Kurang Opo To Aku Iki, Kok Kowe Nyidrani Mbiyene Aku Uwis Kondo Ojo Nggawe Tresno Kembang Ati Sing Wis Mbok Sirami, Kowe Sing Ngggawe Mati Ati Sing Wis Mbok Gawe Tresno, Neng Kok Dadi Loro Mbok Gawe Bingung Atiku Ibarat Kembang Kang Layu Ikhlas Ati Aku Nerimo Yes Wis Dalan Kuoso Tak Trimo Lelakon Iki Ben Aku Kowe Lan Gusti Sing Ngerti Semendal Roso Ning Dodo Naliko Kowe Teko, Ngowo Tresno Ning Atimu Mbiyen Aku Wes Kondo, Ojo Ngasih Tresno Marang Aku Sing Nuli Loro Mergo Tresno Nanging Iki Penjalukanmu, Sing Njaluk Atimu Kowe Sing Nggawe Tresno Aku Tresno Iki Wes Tak Jogo, Tak Simpen Ning Dodo Neng Akhire Kowe Sing Cidro Piye Kok Dadi Ngene Tresnaku Kowe Sing Nggawe Kowe Sing Nggawe Aku Tresno, Kok Kowe Sing Ngliyo Kurang Opo To Aku Iki, Kok Kowe Nyidrani Mbiyene Aku Uwis Kondo Ojo Nggawe Tresno Kembang Ati Sing Wis Mbok Sirami, Kowe Sing Ngggawe Mati Ati Sing Wis Mbok Gawe Tresno, Neng Kok Dadi Loro Mbok Gawe Bingung Atiku Ibarat Kembang Kang Layu Ikhlas Ati Aku Nerimo Yes Wis Dalan Kuoso Tak Trimo Lelakon Iki Ben Aku Kowe Lan Gusti Sing Ngerti Kowe Sing Nggawe Aku Tresno, Kok Kowe Sing Ngliyo Kurang Opo To Aku Iki, Kok Kowe Nyidrani Mbiyene Aku Uwis Kondo Ojo Nggawe Tresno Kembang Ati Sing Wis Mbok Sirami, Kowe Sing Ngggawe Mati Ati Sing Wis Mbok Gawe Tresno, Neng Kok Dadi Loro Mbok Gawe Bingung Atiku Ibarat Kembang Kang Layu Ikhlas Ati Aku Nerimo Yes Wis Dalan Kuoso Tak Trimo Lelakon Iki Ben Aku Kowe Lan Gusti Sing Ngerti
[Intro]

C G Am Em
F C F G
C Fm C Fm

*)
C                  Em
sumendal rasa ning dodho
              Am
naliko kowe teko..
               F      G
nggowo tresno ning atimu..
    C              Em
mbiyen aku wes kondho
               Am
ojo ngasih tresno..
            F         G
marang aku sing nuli loro
        C    Em     Am   F G
mergo tresno oohooo ohooo...

**)
    C               Em
nanging iki penjalukanmu
             Am
sing njaluk atimu..
              F          G
kowe sing nggawe tresno aku..
    C                Em
tresno iki wes tak jogo
                   Am
tak simpen ning dodho
             F           G
neng akhire kowe sing cidro..

#)
  Em             Am
piye kok dadi ngene
    Em                G   F G
tresnaku kowe sing nggawe..

[Reff]
              C          G/B
kowe sing nggawe aku tresno
         Am          Em 
kok kowe sing ngliyo..
        F      C
kurang opo to aku iki
    Dm         G
kok kowe nyidrani..
         C           G/B
mbiyene aku uwis kondho
       Am         Em
ojo nggawe tresno..
         F                C
kembang ati sing wis mbok sirami
      Dm            G
kowe sing ngggawe mati..

               C           G/B
ati sing wis mbok gawe tresno
           Am      Em
neng kok dadi loro..
           F         C
mbok gawe bingung atiku
       Dm             G
ibarat kembang kang layu..
           C       G/B
ikhlas ati aku nerimo
          Am        Em
yen wis dalan Kuoso..
           F       C
tak trimo lelakon iki
        Dm          G
ben aku kowe lan Gusti
        C
sing ngerti..

[Int.]

C Fm C Fm
C Fm C Fm

Ulang dari awal, Reff

[Musik]

C G/B Am G
F Em Dm G
C G/B Am G
F Em Dm G

kembali ke : Reff

[Outro]

C Fm C Fm
C Fm C Fm
C
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Akhire Cidro - Guyon Waton

Posting Komentar