Chord Gitar Happy Asmara feat. Denny Caknan - Getun Mburi

Intro : F G Em Am Dm Fm..

     C          Bm         Am   Em
prapatan.. kartonyono terkenang
    F          Em
naliko nyawang sepion
    Dm  -C       Bm
pas kowe tak tinggal..
    F     Em      F          Am
aku kelingan.. ayeme pengertian
     Dm         G             C  G
kowe mantanku paling ku rindukan..

     C        Em       Am  G
nyadari.. aku ra iso lali..
      F          Em
saben kenangan karo kowe
     Dm      F   G
sing wis tak larani..
    F    Em      F         Am
aku ngakoni.. saiki berantakan..
      Dm     G        C
tanpo kowe.. uripku ambyar..

Dm          G
 mbiyen aku sekarepan..
Em         Am
 kakean panjalukan
Dm          G
 durung ngerti arti
   A
pengertian..
Dm         G
 saben aku kelingan..
Em       Am
 mesti ketangisan..
Dm     G     C
 ora kuat ijenan..

Reff :
          F                   G
  kartonyono.. aku sing medot janji
      Em
  aku sing ngelarani..
     A                    Dm
  saiki.. getun ning.. mburi..
         G
  nyesel ning ati..
         F                  G
  ora nyono.. nyatane terus kangen
           Em
  iseh tresno karo kowe
    A              Dm
  banget.. tak rasake..
        G                   C
  opo kudu.. balikan karo kowe..

Musik : C G Am G
        F Em Dm G
                hu u hu..uhu..

Dm          G
 mbiyen aku sekarepan..
Em         Am
 kakean panjalukan
Dm          G
 durung ngerti arti
    A
pengertian..
Dm         G
 saben aku kelingan..
Em       Am
 mesti keterusan..
Dm     G     C   E
 ora kuat ijenan..

Reff : [overtune : denny caknan]
    D                        E
 kartonyono ning ngawi medot janjimu
          C#m                      F#
 ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
           Bm
 sak kabehane wes tak turuti
      E
 tapi malah mblenjangi..

   D                     E
 budalo malah tak duduhi dalane..
        C#m                   F#
 metu kono belok kiri lurus wae
               Bm                  E
 rasah nyawang sepionmu seng marai ati
            A
 tambah mbebani..

Outro :
A              F#m
getun kuwi ono ning mburi
Bm              E
nyesel uwis tak blenjani
A              F#m
getun kuwi ono ning mburi
Bm              E
nyesel uwis tak blenjani
A
janji..
prapatan kartonyono terkenang naliko nyaw~ng spion pas kowe tak tinggal aku kelingan ayeme pengertian kowe mantanku paling ku rindukan nyadari aku raiso lali saben kenangan karo kowe sing wis tak larani aku ngakoni saiki berantakan tanpo kowe uripku ambyar mbiyen aku sekarepan, kakean penjalukan durung ngerti arti pengertian saben aku kelingan, mesti ketangisan ora kuat ijenan kartonyono aku sing medot janji aku sing ngelarani saiki getuning nburi nyesel ning ati ora nyono nyatane terus kangen isih tresno karo kowe banget tak rasakke opo kudu balikan karo kowe mbiyen aku sekarepan, kakean penjalukan durung ngerti arti pengertian saben aku kelingan, mesti ketangisan ora kuat ijenan kartonyono ning ngawi medot janjimu ambruk cagakku nuruti angen~angenmu sak kabehane wes tak turuti tapi malah mblenjani budhalo malah tak duduhi dalane metu kono, belok kiri, lurus wae rasah nyaw~ng spionmu sing marai ati tambah mbebani getun kuwi ono ning mburi …. wes tau mblenjani getun kuwi ono ning mburi …. wes tau mblenjani janji
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Happy Asmara feat. Denny Caknan - Getun Mburi

Posting Komentar