Chord Gitar Denny Caknan X Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji

Intro : G D Em D
        C  Cm..

     G                   C
kowe biyen.. ngomong tresno
        D          G -D 
janji rabakal ngeliyo
         Em
jare pun manteb atimu
          Am       D  C D
bakal ngenteni baliku..

        G         C
siseh wetan kartonyono
      D             G -D
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                Em
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
D
neng pikir iki..

  C                   G
bungah.. ati sing tau nduweni
     Am
bendino tak rasani
     D
sak iki aku bali..

Reff :
         G
 neng ngawi..
       D           Em
 aku teko nagih janji
        D            C
 kutho iki cen ngangeni
         G          Am
 sliramu tak anti-anti
       D          (G)
 neng alun-alun ngawi..

 G      D         Em
  roso iki iseh podo
     D          C
 ora ono sing bedo
       G             Am
 madep mantep karo kowe
          D      G
 nek ra kowe ora wae..

Musik : G D Em D
        C G Am D
        C
        hu.. u.. u..
        G        Em
        hu.. u.. u..

Am              A
aku neng ngawi (aaaa..)
 D
aku nagih janji..

        G         C
siseh wetan kartonyono
      D            G  D
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                Em
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
D
neng pikir iki..

  C                   G
bungah.. ati sing tau nduweni
     Am
bendino tak rasani
     D
sak iki aku bali..

Reff :
         G
 neng ngawi..
       D           Em
 aku teko nagih janji
        D            C
 kutho iki cen ngangeni
         G          Am
 sliramu tak anti-anti
       D           G 
 neng alun-alun ngawi..

 G      D         Em
  roso iki iseh podo
     D          C
 ora ono sing bedo
       G             Am
 madep mantep karo kowe
          D      G   D
 nek ra kowe ora wae..

         G
 neng ngawi..
       D           Em
 aku teko nagih janji
        D            C
 kutho iki cen ngangeni
         G          Am
 sliramu tak anti-anti
       D           G
 neng alun-alun ngawi..

 G      D         Em
  roso iki iseh podo
     D          C
 ora ono sing bedo
       G             Am
 madep mantep karo kowe
          D      G
 nek ra kowe ora wae..
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Denny Caknan X Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji

Posting Komentar