Chord Gitar Denny Caknan - Sugeng Dalu

Intro : Dm G C Am
        Dm G C G

       C
Sugeng dalu..
Dm         G            C
..Ati sing biyen tau ngelarani
Dm           -Em   F
..Wis suwe we ra rene
                      G
We lungo mung masalah sepele
             C  G
We golek liyane...

       C
Tambah loro..
Dm         G            C
..Yakin we teko nambahi sengsoro
Dm            -Em  F
..Ngrusak tatanan ati
            F
Sing wis pingin lali
  G                     C     C7
karo gedhe dhuwure balunganmu..

*)
         Dm              F
Aku wis ora gagas kata luka
          C                    C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
    Dm              F
Mario lehmu dolanan ati
        G                  G
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Reff :
              F
    Udan tangise ati..
    G                   Em
    .. Saiki wes rodo terang
    A                    F
    .. Masio iseh kadang kelingan
    G                         C
    .. Kowe seng tak sayang-sayang..

      C7           F
    Saiki mung cerito loro..
    G                            Em
    .. Mpun kadung mbekas ning dodo
    A                       F
    .. Perihe ati sing mbok paringi
    G                         C      G
    .. Wis cukup ra bakal tak baleni..

Musik : C F Dm G
        Em A Dm G C C7

*)
         Dm              F
Aku wis ora gagas kata luka
          C                    C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
    Dm              F
Mario lehmu dolanan ati
        G                  G
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Reff :
              F
    Udan tangise ati..
    G                   Em
    .. Saiki wes rodo terang
    A                    F
    .. Masio iseh kadang kelingan
    G                         C
    .. Kowe seng tak sayang-sayang..

      C7           F
    Saiki mung cerito loro..
    G                            Em
    .. Mpun kadung mbekas ning dodo
    A                       F
    .. Perihe ati sing mbok paringi
    G                         C
    .. Wis cukup ra bakal tak baleni..
            F                G
    Perihe ati sing mbok paringi..
            C
    Ora tak baleni..

Outro : C
sugeng dalu ati seng biyen tau ngelarani wes suwe we ra rene we lungo mung masalah sepele we golek liane tambah loro yakin we teko nambahi sengsoro ngerusak tatanan ati seng wes pengen lali karo gedhe duwure balunganmu aku wes ora gagas kata luka wes cukup wingi, rapengen mbaleni mario lehmu dolanan ati wes wayahe we kapok mblenjani udan tangise ati saiki wes rodo terang masio isih kadang kelingan kowe seng tak sayang sayang saiki mung crito loro mpun kadung mbekas ning dodo perihe ati seng mbok paringi wes cukup ra bakal tak baleni aku wes ora gagas kata luka wes cukup wingi, rapengen mbaleni mario lehmu dolanan ati wes wayahe we kapok mblenjani udan tangise ati saiki wes rodo terang masio isih kadang kelingan kowe seng tak sayang sayang saiki mung crito loro mpun kadung mbekas ning dodo perihe ati seng mbok paringi wes cukup ra bakal tak baleni perihe ati seng mbok paringi ora tak baleni
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Denny Caknan - Sugeng Dalu

Posting Komentar