Chord Gitar Denny Caknan - Sampek Tuwek

Intro:
 G  D  Em  D
           C  D  G

G
Seneng…seneng bareng
C
Susah…susah bareng
Am
Nyanding sliramu…
D
Sayang sliramu…
             Bm
Wis tak angen-angen…
                   Em
Kowe bakal dadi jodohku
             Am
Wis tak angen-angen…
          D
Kowe dadi pilihanku


G
Tenang.. rasah sepaneng
C
Tenang.. aku wis seneng
Am
Rene.. rangkulen aku
                 D
Tak nggo sangu turuku
Bm
Mbesok miliho dino
Em
Kowe tak lamar…
                 Am
Rasah nduwe roso, aku ninggalno
    D
Awak'e dewe wis dadi siji..


Reff:
                 G     D
Sampek tuwek…
                        Em          D
Kowe ra bakal tak culno…
            C
Masio wis ra wancine
                 D
Sayang-sayangan neng kene
  Bm
Siji-sijine wong
                       Em
Seng nggawe ayem'e ati
               Am            D
Nggawe urepku.. .seneng…
                       G
Mesem saben bengi…


Musik: G  D  Em
             G  D  Em
             Hu..wo...ooo..


             C
Wis tak angen-angen…
                    D
Kowe bakal dadi jodohku…


G
Seneng…seneng bareng
C
Susah…susah bareng
Am
Nyanding sliramu…
D
Sayang sliramu…
             Bm
Wis tak angen-angen…
                     Em
Kowe bakal dadi jodohku
              Am
Wis tak angen-angen…
           D
Kowe dadi pilihanku…


G
Tenang.. rasah sepaneng
C
Tenang.. aku wis seneng
Am
Rene.. rangkulen aku
                 D
Tak nggo sangu turuku
Bm
Mbesok miliho dino
Em
Kowe tak lamar…
                 Am
Rasah nduwe roso, aku ninggalno
    D
Awak'e dewe wis dadi siji..


Reff:
                 G     D
Sampek tuwek…
                        Em          D
Kowe ra bakal tak culno…
            C
Masio wis ra wancine
                 D
Sayang-sayangan neng kene
  Bm
Siji-sijine wong
                       Em
Seng nggawe ayem'e ati
               Am            D
Nggawe urepku.. .seneng…
                G              D
Mesem saben bengi…


                 G     D
Sampek tuwek…
                        Em          D
Kowe ra bakal tak culno…
            C
Masio wis ra wancine
                 D
Sayang-sayangan neng kene
  Bm
Siji-sijine wong
                       Em
Seng nggawe ayem'e ati
               Am            D
Nggawe urepku.. .seneng…
                G              Em
Mesem saben bengi…
               Am         D
Nggawe urepku…woo…
G
Mesem saben bengi…
seneng seneng bareng susah susah bareng nyanding sliramu, sayang sliramu wes tak angen angen we bakal dadi jodoku wes tak angen angen kowe dadi pilihanku tenang rasah spaneng, tenang, aku wes seneng rene rangkulen aku, tak nggo sangu turuku mbesuk miliho dino, kowe tak lamar rasah nduwe roso aku ninggalno awak’e dewe wes dadi siji sampek tuwek we ra bakal tak culno masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene siji sijine wong sing gawe ayeme ati gawe uripku seneng mesem saben bengi wes tak angen angen (wes tak angen) we bakal dadi jodoku seneng seneng bareng susah susah bareng nyanding sliramu, sayang sliramu wes tak angen angen we bakal dadi jodoku wes tak angen angen kowe dadi pilihanku tenang rasah spaneng, tenang, aku wes seneng rene rangkulen aku, tak nggo sangu turuku mbesuk miliho dino, kowe tak lamar rasah nduwe roso aku ninggalno awak’e dewe wes dadi siji sampek tuwek we ra bakal tak culno masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene siji sijine wong sing gawe ayeme ati gawe uripku seneng mesem saben bengi sampek tuwek we ra bakal tak culno masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene siji sijine wong sing gawe ayeme ati gawe uripku seneng mesem saben bengi gawe uripku mesem saben bengi
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Denny Caknan - Sampek Tuwek

Posting Komentar