Chord Gitar Denny Caknan - Proliman Joyo

Intro : C E Am D
            hu wooo..
        F Fm C G
        hu..uu.. hoo..

C         G
gemerlape lintang..
      F             C
wengi iki, sing tak sawang
   F          G           C
ngelingke aku marang sliramu..
  Dm            Am
bebarengan.. nyawiji
    F      G    C
ono neng kutho iki..
     Dm           G            C   G
jogo roso, ngukir tresno neng ati..

C         G
ora bakal lali..
      F            C
dongo iki, kanggo sliramu
  F        G         C
mugo iso dadi pengarepanku..
 Dm           Am
ananging sak iki
     F        G   C
bedo sing tak lakoni
     Dm
kowe lungo ninggal loro
      E
kabeh wis mbok blenjani..

Int. F G Em Am Dm..E..

Reff :

 Am
 Proliman Joyo
        Em
 ninggalke cerito loro..
 Dm       G
  sampek ati sliramu
 C          E
 ninggalke aku..
 F
 aku neng kene..
 C  G/B    Am
 nguwatke ati..
 Dm        G
  ngempet eluh tangis
         C
 sing raiso tak apusi..

   F
 cukup ku berkorban
       C   G/B  Am
 cukup aku bertahan
   Dm        G
 gedhe egomu sing ngambyarke
 C
 kabeh impian..

Musik : C G F C
          huu.. haaaa..
        F G C.. C-C#
        Dm Am F G C
        Dm G C..
        hu.. waaa..

C         G
ora bakal lali
      F           C
dongo iki, kanggo sliramu
  F        G         C    C-Dm-Em-G
mugo iso dadi pengarepanku..
 Dm         Am
ananging saiki
     F         G  C
bedo sing tak lakoni
     Dm
kowe lungo ninggal loro
      E
kabeh wis mbok blenjani..

Int. F G Em Am Dm..E..

Reff :

 Am
 Proliman Joyo
        Em
 ninggalke cerito loro..
 Dm       G
  sampek ati sliramu
 C          E
 ninggalke aku..
 F
 aku neng kene..
 C  G/B    Am
 nguwatke ati..
 Dm        G
  ngempet eluh tangis
         C
 sing raiso tak apusi..

 Am
 Proliman Joyo
        Em            -D#
 ninggalke cerito loro..
 Dm       G   
  sampek ati sliramu
 C          E
 ninggalke aku..
 F
 aku neng kene..
 C  G/B    Am
 nguwatke ati..
 Dm        G
  ngempet eluh tangis
         C
 sing raiso tak apusi..

   F
 cukup ku berkorban
       C   G/B  Am
 cukup aku bertahan
   Dm        G
 gedhe egomu sing ngambyarke
 C
 kabeh impian..
Gemerlape lintang wengi iki seng tak saw~ng ngelengke aku marang sliramu bebarengan nyawiji ono neng kuto iki njogo roso ngukir tresno neng ati ora bakal lali, dungo iki kanggo sliramu mugo iso dadi pengarepanku ananging saiki bedo seng tak lakoni kowe lungo ninggal loro, kabeh wes mbok blenjani proliman joyo ningggalke cerito loro sampek ati sliramu ninggalne aku aku neng kene nguatke ati ngempet eluh tangis sing raiso tak apusi cukup ku berkorban, cukup aku bertahan gede egomu sing ngambyarke kabeh impian ora bakal lali, dungo iki kanggo sliramu mugo iso dadi pengarepanku ananging saiki bedo seng tak lakoni kowe lungo ninggal loro, kabeh wes mbok blenjani proliman joyo ningggalke cerito loro sampek ati sliramu ninggalne aku aku neng kene nguatke ati ngempet eluh tangis sing raiso tak apusi proliman joyo ningggalke cerito loro sampek ati sliramu ninggalne aku aku neng kene nguatke ati ngempet eluh tangis sing raiso tak apusi cukup ku berkorban, cukup aku bertahan gede egomu sing ngambyarke kabeh impian
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Denny Caknan - Proliman Joyo

Posting Komentar