Chord Gitar Denny Caknan - Pingal

Intro :  F G Em A
         Dm  G  C

C                              F
piye.. sing njelaske karo wong tuo..
G                      C
 wes ngelakoni tekan semene..
Bb   A                    Dm
nek akhire bakal bubar pisahan..
       G                     C
kowe kegodo tresno karo wong liyo..

   C                          F
ngelali.. kowe sing tau omong dewe..
G                      C
 nglakoni tresno tekan tuo..
 Bb   A                     Dm
ora ngeliyo mung aku neng atimu..
          G                  C
nanging saiki atimu ono wong liyo..

F       G
 ibarat esuk mendung..
Em     A       Dm
 awan aku kudanan..
              G
sore mbok larani..
                C
mbengi tak tangisi..

Chorus :
                F
mung iso mbayangke..
          G
kabeh kenangan..
                Em
kowe tak boncengke..
                    A
turut dalan kekepan kudanan
           Dm
saiki nyatane..
             G
kowe malah milih..
               C  Bb
dikekep wong liyo..

               F              G
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
         Em
kudu kelangan..
                           A
wong sing paling tak tresnani..
          Dm
rajenak dolan..
          G
radoyan mangan..
               C
nek ora mbok dulang..

Int. F  G  Am
     F  G  C

F       G
 ibarat esuk mendung..
Em     A       Dm
 awan aku kudanan..
              G
sore mbok larani..
                C  Bb
mbengi tak tangisi..

Chorus:
                F
mung iso mbayangke..
          G
kabeh kenangan..
                Em
kowe tak boncengke..
                    A
turut dalan kekepan kudanan
           Dm
saiki nyatane..
             G
kowe malah milih..
               C  Bb
dikekep wong liyo..

               F              G
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..
         Em
kudu kelangan..
            E                A
wong sing paling.. tak tresnani..
          Dm
rajenak dolan..
          G
radoyan mangan..
               F     Fm C
nek ora mbok dulang..

          Dm
rajenak dolan..
          G
radoyan mangan..
               C
nek ora mbok dulang..
MARI DUKUNG KAMI Mari berikan dukungan untuk kami jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.dewagitar.com. Silahkan Klik Disini
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Denny Caknan - Pingal

Posting Komentar